AtractieCe face un barbat sa te vada speciala ! * Andrada Dan

14/12/2018by Andrada1

Unele femei par sa stie ce sa faca cum sa aiba un barbat, altele nu. Acele femei reprezinta totul pentru un barbat. Iata cum poti fi si tu una dintre ele.

Urmareste in videoclipul de mai jos ce face un barbat sa te vada speciala:

Cum ar fi daca ai putea sa inveti cum sa iti accesezi energia feminina astfel incat sa poti atrage un barbat bun in energie masculina, care sa te doreasca nebuneste, pentru care sa fii femeia pe care o adora si sa vrea sa ramana pentru totdeauna ?

Cum ar fi daca ai putea schimba rolurile, sa devii tu trofeul, cea care primeste si raspunde ? Cum ar fi daca ai putea schimba totul ?

Cursul meu intensiv de consiliere relatii – Find Love, te poate ajuta !

Este un curs in care vei invata secrete, instrumente si tehnici despre feminitate, dating si relatii care functioneaza la un nivel profund, astfel incat un barbat se va simti atins si atras de tine.

Este un program in 6 pasi care te va ghida catre o relatie implinita. Vei descoperi cum sa iti accesezi energia feminina, moment din care poti schimba toata dinamica intr-o relatie., reusind sa te desprimzi de el si sa iti pui focusul la tine.

Vei afla un nou limbaj al dragostei, cum sa elimini blocajele din calea dragostei , cum sa comunici, postura corpului, cum sa iti gestionezi emotiile, cum sa iti accesezi energia feminina, cum sa actionezi in interactiunea cu un barbat astfel incat sa-i inspiri  dragostea si angajamentul pentru totdeauna.

Click pentru detaliile programului Find Love Aici.

 

Cu drag,

Andrada

 

Un comentariu

  • Duma Cornel

    15/01/2019 at 6:09 PM

    Buna ziua! Va rog frumos,ajutațimă cu un sfat. Am 39 ani,si am inceput o relatie cam de o luna. Nu am mai avut rel.de vreo 5,6 ani si nu stiu cum sa ma port. Am facut dragoste ,dar îmi spune ca nu ma iubeste ca este prea repede. Este f.înțelegătoare. Amândoi avem copii(14si15 ani).Ne-am cunoscut pe facebook. Mi-a spus ca a avut un soț care a batut-o în trecut,si ca ar mai fi avut o rel.sau doua în care a pus suflet dar a fost înșelată. Mi-spus ca îsi doreste o rel.serioasa .Este o fire mai libera,nu ca mine ,mai retras. Ma străduiesc sa o cuceresc dar lipsa mea de experiență își spune cuvântul. Ma sperie atunci cand spune ca dragostea nu mai exista. Probabil ,din cauza trecutului. Sunt plecat la muncă în alta tara si am lasat-o acasa împreuna cu cei doi copii( băiatul meu si fata ei),am încredere în ea,nu stiu cum sau de unde ,dar am! Ce sa fac,cum pot întreține rel.de la distanță? Uneori ma panichez,în ideea de a nu o pierde . Țin f.mult la ea,i-am spus ca o iubesc f.mult,însa ea nu mi-a spus măcar o data. Într-adevăr faptele spun ca totuși încearcă si îsi da silința.Este singură ca si mine,fara părinți. Doar frații,cu care se întelege bine,dar cam atât. Daca trebuie sa mai adaug ceva,întrebați-mă. Am nevoie de sfatul dv. ,de experiența dv.Va mulțumesc!

    Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

https://andradadan.com/wp-content/uploads/2015/10/andradadan-logo-tag-w-300x113.png

Ma gasiti si pe:

© AndradaDan | Website By Webmasters.ro