Sfaturi RelatiiFactorul #1 care produce conflict pana la despartire ! * Andrada Dan

14/12/2018by Andrada0

Controlul este principala cauza de conflict, tensiune și respingere intr-o relatie. Cu cât te străduiești mai mult sa convingi pe cineva sa te iubească in felul in care te-ar liniști sau sa renunțe la ce face ca acel ceva te face sa suferi , cu atât îți va rezista și mai mult și cu atât vei adânci acel comportament al lui care îți crează durere.

Afla cum se manifesta controlul intr-o relatie si ce este de facut sa primesti de la partener ce iti doresti fara sa il controlezi:

Exista un mod de a fi prin care o femeie poate inspira ca un barbat sa-i ofere natural ceea ce ea isi doreste.  Ceea ce functioneaza este sa te opresti sa mai incerci sa il convingi sa mai incerci sa il repari. Sa accepti ca el este asa cum este, sa ai tu grija de tine in primul rand si sa il inspiri sa vrea el sa repare lucrurile sa vina el catre tine.

Acest mod de a fi  iti arata o cale de urmat prin care ai putea întoarce situația in favoarea ta sa îl inspiri sa te dorească iar, sa faci relatia sa evolueze, iar el sa isi doreasca natural sa faca mai mult si sa iti implineasca nevoile.

In programul meu Reconnect Love sunt 5 Pași de urnat prin care poți învața cum sa îți salvezi relatia și cum sa il inspiri ca el sa isi doreasca natural sa faca mai mult, sa faca ca relatia sa evolueze.

In cadrul acestui program vei invata cum sa reaprinzi scanteia si cum sa comunici cu el chiar cand te simti ranita, astfel incat el sa te poata auzi si sa-si doreasca sa repare lucrurile, astfel incat sa iti ofere caldura, afectiunea si suportul de care ai nevoie.

Click Aici pentru detaliile acestui program:

Cu drag,

Andrada

 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

https://andradadan.com/wp-content/uploads/2015/10/andradadan-logo-tag-w-300x113.png

Ma gasiti si pe:

© AndradaDan | Website By Webmasters.ro