Increderea in sineCe sa faci cand nu ai nici o solutie (Puterea increderii in sine si cum sa mergi mai departe) * Andrada Dan

24/12/2018by Andrada

Ma intalnesc cu femei cu situatii de viata complicate, din care nu se vede prea usor o iesire.  Fie au trecut printr-o despartire dureroasa, fie sunt casatorite si el are o amanta, fie cresc copiii singure fara nici un sprijin, fie sunt indragostite iremediabil de un barbat indisponibil, insurat sau se afla in relatii abuzive, in care sunt abuzate atat emotional si fizic, sau sunt fara posibilitati materiale, existenta lor depinzand de el sau sunt cu probleme  de sanatate, fara servici si fara suport din partea familiei.

Povestile de viata ne difera. Insa toate aceste povesti au ceva in comun. Emotiile noastre. Ce simtim, ce credem, atitudinea noastra  si ce facem in raport cu ce ni se intampla. Comun in toate aceste situatii este suferinta si dorinta de a fi iubit.

Ceea ce conteaza este ce alegi in aceste momente de cumpana. Sunt femei care imi scriu, realmente in situatii disperate care s-au pierdut demult pe ele. Este ca si cum medicul iti da un diagnostic incurabil si tu alegi sa mori exact la aflarea vestii. Astfel tu inlaturi orice sansa de insanatosire sau iti scurtezi  timpul ramas.

In astfel de momente in care suferinta te coplesteste, pentru ca te afli intr-o situatie care pare limita, important este ce alegi: ori sa lasi suferinta sa stinga lumina in interiorul tau, ori sa te innobileze. Ce inseamna concret?

Vizioneaza ce poti face cand te afli intr-o situatie de viata dureroasa din care nu stii cum sa iesi:

Asa ca daca te afli intr-o situatie dificila, sau simti ca nu ai nici o iesire, de tine depinde totul. Ai incredere ca vei reusi. Nu te opri. Nu te minimiza. Nu te agata. Nu renunta la tine. Alege sa mergi mai departe, chiar daca acum doare si nu stii incotro sa o iei. Nu-ti pierde speranta. Vei gasi o cale. Viata vrea ca tu sa reusesti.

Daca tocmai ai trecut printr-o desratire dureroasa sau esti intr-o situatie complicata, intr-o relatie care te consuma si nu stii ce sa faci, te simti blocata si simti ca nu ai de ales, atunci programele mele Find Love te pot ajuta.

Cursurile Find Love sunt special create sa acopere o multitudine de subiecte pentru femei aflate in diverse situatii in Dating si Relatii., oferind o cale de urmat care te va conduce catre ceea ce iti doresti.

Vei afla prin teme si tehnici despre Dating, Relatii, Cunoaștere de sine, Feminitate, Secrete despre ce vor bărbații, Ghid de comunicare la întâlniri si relatii, cum sa devii o femeie valoroasa, puternica, care poate si are de ales,  pe care si-ar dori sa o aibă si sa o păstreze orice bărbat.

Cursurile Find Love sunt unice cu rezultate recunoscute deoarece  reușesc sa producă schimbare la nivel profund si de durata prin metoda integrativă utilizată,  care cuprinde o serie de instrumente si tehnici de la conștientizare tipare relaționale distructive si schimbarea lor, vindecare emoțională, pana la ghidare cu sfaturi practice, gesturi, fraze, chiar cuvinte cheie care functioneaza magic.

Fie ca vrei sa atragi un partener ideal sau sa il aduci înapoi sau sa-l faci sa vrea mai mult sau sa iti reconectezi relația, cursurile Find Love, te vor ajuta intr-un mod plăcut si usor sa iti împlinești nevoile inimii tale:

Find Love este fundația tuturor cursurilor mele in care vei afla cum poti sa întâlnești, atragi si sa păstrezi un bărbat. Daca esti singura si vrei sa iti găsești un partener atunci acesta este locul potrivit de unde poti începe. Click Aici pentru detalii.

Reconnect Love este un program profund in 5 pasi prin care vei invata cum poti sa-ti transformi relatia, sa schimbi situatia in care te afli , indiferent de cat de dificila pare situatia acum.  Vei primi un plan de urmat inclusiv ce cuvinte si mesaje cheie sa spui astfel incat sa isi doreasca sa te castige iar. Click Aici pentru detalii.

Nu uita ca mereu exista o cale !

Cu drag

Andrada

Îți poți găsi dragostea cu sfaturile mele in dragoste din Newsletter !

Primești Secretul Puterii Feminine ca bonus la înscriere.

https://andradadan.com/wp-content/uploads/2015/10/andradadan-logo-tag-w-300x113.png

Ma gasiti si pe:

© AndradaDan | Website By Webmasters.ro