AtractieIncrederea in sineCum sa-l faci sa se indragosteasca, crescandu-ti increderea in tine ! * Andrada Dan

04/01/2019by Andrada

Primesc  mesaje de la o multime de femei care se framanta in legatura cu dragostea unui barbat. Povestile de viata pe care le citesc sunt diferite, insa trairile acestor femei sunt aceleasi cand vine vorba despre a avea dragostea unui barbat si o relatie implinita, care sunt de fapt chiar blocajele lor in calea dragostei: sentimente de inadecvare, nesiguranta, framantare, gelozie, minimizare, neputinta.

Iata un mesaj elocvent, la care am raspuns, aratand cum sa devii o femeie increzatoare care se simte relaxata in prezenta oricarui barbat, astfel incat el sa isi doreasca sa faca parte din viata ta:

Intrebarea

Buna, Andrada! M-am tot întrebat ce îmi lipsește și ce pot schimba ca respectiva persoană să mă placă. De fiecare dată m-am agățat de singurătate și din dorința de a mă atașa de cineva, să simt că plac, am dat de persoane care mi-au spus același lucru ,,ești drăguța, inteligentă, îmi place cum gândești, dar nu pot sa stau cu tine”, știind cele mai fine detalii despre ei, nici prietenii lor nu știau câte știam eu. Asta mi s-a întâmplat de 3 ori. Și mereu m-am comparat cu alte fete care erau sub nivelul meu, dar totuși ele aveau relații lungi, ceea ce m-a frustrat cu timpul, neînțelegând ce au ele, iar eu nu am. Pot să subliniez că mă implicam foarte mult in acele relații. Întrebarea mea este: ce pot să îmbunătățesc la mine și cum pot să fac să atrag pe cineva fără să mi se întâmple același lucru?”

Raspunsul meu:

Doar din ce mi-ai relatat cred ca știu de ce te afli in aceasta situație. Are legătura cu tiparele tale relaționale in dragoste. Pentru tine celălat este mai important decât tine. El, barbatul este pe primul loc. El este trofeul. Energia ta este îndreptată de la tine către el.

Aici este un blocaj major in calea dragostei. Multe femei isi inchipuie ca daca il pun pe un piedestal, il vor cuceri, crezand copilareste ca aceasta este cheia catre inima unui barbat.  Astfel toate actiunile lor sunt de asa natura incat sa il multumeasca pe el, monitorizeaza constant ce spun si ce fac in preajma lui si sunt aproape mereu intr-o stare de incordare, care vine de la nesiguranta, pe care un barbat o simte de fapt, ceea ce nu il va atrage.

Ceea ce nu stie o femeie care pune un barbat pe primul loc, este ca atunci cand o femeie este ea prioritatea ei numarul 1, va avea dragostea unui barbat. Cand pui un barbat inaintea nevoilor tale, acesta este chiar blocajul tau care te impiedica sa ai dragostea unui barbat.

De ce nu functioneaza cand il pui pe el pe primul loc :

La început barbatul este măgulit când o femeie îl tratează așa, însă nu se va îndrăgosti, nu va face click. Cand un barbat simte ca il faci pe el mai important decat tine, isi pierde interesul.

Stiu ca acest mod de a fi sa-i oferi, pare o solutie cand te simti singura si disperata. Actionezi asa din disperare, te agati de el, facandu-l centrul universului tau, oferindu-i, crezand ca asa il vei cuceri. Din pacate vei obtine si mai multa suferinta si singuratate, stima ta de sine scazand si mai mult, actionand si mai rau in detrimenul tau, indepartandu-te si mai mult de dragostea pe care ti-o doresti cu atata intensitate.

Vrei sa controlezi rezutatul, sa il faci sa se indragosteasca, facand lucruri pentru el, insa rezultatul este opusul a ceea ce vrei, dragostea lui. El se va indeparta si te vei simti si mai descurajata, inadecvata, insuficienta, confuza, neintelegand ce nu ai tu si ce au alte femei care reusesc sa tina un barbat langa, fara sa depuna tot efortul pe care il depui tu.

Pentru a avea dragostea unui barbat este important sa intelegi cum functioneaza si se indragosteste un barbat.

Un barbat se îndragosteste de acea femeie care se pune in primul rând ea pe primul loc pentru ea. Nu ma refer aici sa ii arati ca el nu este important sau sa aplici strategii ca esti o femeie fatala greu de cucerit si sa faci pe inabordabila, caci nici acest mod de a fi nu functioneaza. Din contra este despre a-i arata ca esti deschisa, ca il placi dar ca esti o femeie care se valorizeaza, se iubeste si se pune pe primul loc in viata ei.

Nu este vorba despre frumusețe, strategii sau alte atuuri. Este despre a fi conștienta de propria ta valoare, de feminitatea ta, este despre a fi in energie feminina, sa te astepti sa fii iubita. Este despre a emana iubire și siguranța de sine.

Vibrația increderii in sine, a energiei feminine, face ca o femeia sa fie relaxata, calma, senina, ceea ce atrage magnetic un barbat, il face sa ramana dorindu-si sa faca parte din viata ei, fără ca femeia sa facă ceva in mod deosebit.

Acest mind set îl au acele femei care nu au probleme in dragoste si au relatii usor fara sa depuna efort, deoarece un barbat se indragosteste cand el investeste si actioneaza in a cuceri o femeie. Un barbat nu se indragosteste cand noi facem lucruri pentru el. Un barbat are nevoie sa se simta util si valoros prin ceea ce face el. Aceasta este esenta lui, ceea ce este el (a face): energia masculina. Iar o femeie se simte valoroasa, prin ceea ce este ea. Aceasta este esenta ei, feminitatea (a fi): energia feminina.

Dacă vrei sa aprofundezi cum sa iti cresti increderea in sine, cum sa devii o femeie relaxata, increzatoare, cum sa te vindeci de sentimentele de inadecvare, de nesiguranta, cand vine vorba de dragostea unui barbat, cum sa iti accesezi energia feminina astfel incat el sa fie cel care sa isi doreasca sa te cucereasca, atunci programul meu de relatii Find Love, te poate ajuta.

Find Love este fundatia tuturor cursurilor mele in care vei invata cum sa devii o femeie increzatoare, cum sa elimini blocajele tale din calea dragostei, cum sa atragi si sa pastrezi un barbat, alaturi de care sa ai relatia pe care ti-o doresti.

Click Aici pentru detalii.

Cu drag,

Andrada

Îți poți găsi dragostea cu sfaturile mele in dragoste din Newsletter !

Primești Secretul Puterii Feminine ca bonus la înscriere.

https://andradadan.com/wp-content/uploads/2015/10/andradadan-logo-tag-w-300x113.png

Ma gasiti si pe:

© AndradaDan | Website By Webmasters.ro