Cum poti avea dragostea unui barbat si de ce este atat de greu sa fii iubita ! * Andrada Dan

22 ianuarie 2019by Andrada Dan

De ce este atat de greu sa fii iubita ?

Cand actionezi dintr-un loc al disperarii, al neiubirii, al agatarii, al minimizarii, al fricii, al evitarii, un barbat va simti asta si nu il va atrage aceasta energie. Sau vei atrage si alege barbati la fel ca tine, asigurand o perpetuare permanenta a starilor tale. Actionezi din frica de gol, de abandon si vrei sa controlezi, pentru ca nu poti sa suporti ce simti, pentru ca in interiorul tau nu este intregime, nu ai constiinta valorii tale intrinseci si a femininatii, nu ai incredere ca poti fi iubita.

Un barbat se indragosteste de modul cum se simte el in prezenta ta. El sa va simti bine langa tine, numai cand tu te vei simti bine cu tine, fara a avea legatura cu el. Nu astepta sa fii bine cu tine, doar dupa ce il vei gasi pe the one, sau dupa ce el se va schimba.

Asa ca pentru a avea dragostea unu barbat, important este sa inveti sa fii tu bine cu tine, acum exact in situatia in care te afli si apoi lucrurile se vor rezolva de la sine. Cand un barbat va simti ca emani aceasta liniste va fi atras magnetic. Barbatul potrivit  tie, va simti ca vrea sa faca parte din viata ta si sa ramana.

Daca esti intr-o relatie, el va fi inspirat de aceasta vibratie a ta si va actiona diferit. Se va transforma. Se va conecta cu tine, fiinta lui va fi atinsa de tine.

Iata un mesaj inspirational de la o cititoare referitor la cum poti avea dragostea unui barbat si raspunsul meu. Vzioneaza ce este de facut pentru a avea iubirea si relatia pe care ti-o doresti:

Majoritatea dintre noi spunem ca am da orice pentru dragoste insa din nefericire, chiar noi insine o indepartam.

Dragostea este o abilitate care se invata. Este despre a invata pas cu pas cum sa te opresti din ce faceai  si nu functioneaza si sa actionezi diferit, pentru a primi iubirea in viata ta si sa nu te mai zbati in confuzie si control.

Programul meu de relatii Find Love, te poate ajuta. sa ai dragostea unu barbat, alaturi de care sa ai o relatie implinita. Este un program profund cu pasi cheie de urmat catre dragoste, pe care le aplica in mod natural o femeie care are deja dragoste si fericire.

Find Love este fundatia programelor mele, in care vei afla cum poti sa intalnesti, atragi si sa pastrezi un barbat bun:

Este un curs in care vei invata secrete, instrumente si tehnici despre feminitate, intalniri, barbati si relatii care functioneaza la un nivel profund astfel incat un barbat se va simti profund atins  si atras de tine.

Click Aici pentru detalii Find Love.

Cu drag,

Andrada

Îți poți găsi dragostea cu sfaturile mele in dragoste din Newsletter !

Primesti Secretul Puterii Feminine și Acces la Webinariile gratuite pentru Comunitatea Find Love ca Bonus la inscriere

Suport tehnic