AtractieIntelege barbatii3 Cai gresite catre dragoste si adevarul despre cum se indragosteste un barbat ! * Andrada Dan

14/03/2019by Andrada

Pentru a inspira devotamentul unui barbat, este important sa incetezi a mai folosi acele cai gresite pe care majoritatea femeilor le considera adevaruri pentru a face un barbat sa le iubeasca.

In realitate, acestea sunt mituri care de fapt indeparteaza un barbat. Din nefericire acestea sunt moduri prin care impiedici ca un barbat sa se conecteze cu tine la nivel emotional, astfel incat ai relatii pasagere sau esti mai mereu singura.

Toate aceste drumuri gresite catre dragoste, te fac sa atragi in viata ta barbati neimplicati, imaturi, instabili, sau doar amici. Tot ce ai nevoie este sa te opresti acum de la ceea ce faci si nu functioneaza pentru tine.

Iata cele 3 Mituri periculoase despre secretul iubirii unui barbat pentru o femeie si adevarul despre ce il face pe un barbat sa se indragosteasca:

Pentru ca un barbat sa se indragosteasca este nevoie ca  o femeie sa fie de  sine statatoare si implinita ca este ea insasi si alege sa fie cu cineva pentru ca isi doreste nu pentru ca are nevoie si se agata de el.

Este exact cum se spune in popor. Cand e sa fie, o sa fie. La momentul potrivit apare barbatul potrivit. La momentul potrivit se schimba situatia, fara sa faci tu ceva sa o fortezi sau sa il convingi.

O femeie care are natural dragoste in viata ei este relaxata. Nu se zbate si nu controleaza dragostea. Traieste viata asa cum este ea, pentru ca stie ca barbatul potrivit si schimbarile apar la momentul potrivit si cand este sa se intample se intampla.

Ce inseamna sa te relaxezi ? Sa renunti la control. Te abandonezi. Cum? Te opresti din alergat, din facut planuri, incetezi sa impingi relatia, te opresti sa incerci sa il convingi sau sa il determini sa faca o anumita actiune.

In realitate iubirea nu inseamna sa “muncesti” pentru ea. Este un mod de a fi, usor, fara efort. Tot ce ai nevoie este sa faci schimbari simple in modul cum te exprimi, ce cuvinte folosesti, limbajul corpului si credintele despre tine, iubire, relatii si barbati.

De aceea am creat programul  Find Love, prin care vei putea afla cum sa faci sa lasi in spate acele credinte, obiceiuri si comportamente care te impiedica sa te conectezi cu inima unui barbat si cum sa te deschizi pentru conexiunea cu el.

Click pentru detalii Aici.

Cu drag,

Andrada

 

Îți poți găsi dragostea cu sfaturile mele in dragoste din Newsletter !

Primești Secretul Puterii Feminine ca bonus la înscriere.

https://andradadan.com/wp-content/uploads/2015/10/andradadan-logo-tag-w-300x113.png

Ma gasiti si pe:

© AndradaDan | Website By Webmasters.ro