Atractie3 Gesturi care atrag un barbat la o femeie! * Andrada Dan

01/04/2019by Andrada

Stii acele femei care atrag  barbati usor fara efort si nu intelegi ce anume ii atrage pe barbati la o astfel de femeie ?

Nu este o frumusete, nici cea mai desteapta femeie pe care o stii si nici nu are o cariera stralucita. Nu este nici simpatica, blanda sau generoasa. Nici macar amuzanta nu ti se pare.

Ba din contra ti se pare ca nu are prea multe in comparatie cu tine. Poate chiar iti displace si nu intelegi ce are ea si tu nu ai.

Sau stii acele femei care nu sunt neparat o aparitie, nu poti spune ca sunt frumoase, dar au ceva, care  atrage fara sa iti poti explica ce.

Aceste femei, au acel ceva care face ca barbatii sa fie atrasi mereu catre ele, natural fara efort. Sunt acele femei care nu asteapta niciodata telefonul unui barbat.

Sunt femei care au barbati care isi doresc compania lor, iar relatia cu un barbat se intampla natural fara a fi nevoie de strategii.

Cumva o astfel de femeie nu pare sa depuna efort pentru a avea o relatie cu un barbat. Ei sunt cei care isi doresc prezenta ei si sa faca parte din viata ei si nu invers. Ea este trofeul in dragoste, nu barbatul.

Pobabil ca stai si te intrebi, oare ce vad barbatii la ea. Care o fi misterul acestei atractii?

Probabil ca atunci cand esti cu un barbat care iti place iti doresti sa fie atras de tine.

Asa ca esti foarte atenta la ce spui, la cum arati pentru a-l face sa te placa. Te aranjezi pentru el. Incerci sa creezi o atmosfera calda cand esti cu el pentru a-l atrage  si cumva parca lucrurile nu functioneaza cum te-ai fi asteptat si nu intelegi de ce.

Iata secretul atractiei pe care il au acele femei care atrag natural un barbat. Acele femei emana energie feminina.

Prezenta lor in lume este chiar ceea ce emana: energie feminina.

Energia feminina este despre A FI, a simti, despre senzorial, nu despre actiune, planificare, strategie si control.

Stii acele filme cu femei fatale. Totul este incet, usor, gesturile sunt lente, parca totul curge. Sau gheisele.  Miscarile lor sunt usoare, precum vantul care mangaie primavara ciresii japonezi pe dealurile inverzite.

Iata 3 moduri cum poti accesa si tu aceasta energie feminina doar prin modificarea posturii corporale si limbajul corpului, astfel incat sa atragi magnetic:

In programul meu de relatii Find Love, ve descoperi cum sa accesezi energia feminina. Nu este numai despre limbajul corpului. Este despre un nou mod de a fi care are legatura cu ceea ce simti, crezi, gandesti in raport cu relatiile, barbatii si iubirea.

Este un program profund in care vei invata cum sa incorporezi energia feminina, astfel incat sa atragi natural un barbat.

Find Love, este fundatia tuturor cursurilor mele, in care vei invata cum sa ai o relatie implinita. Vei primi consiliere, sfaturi,  instrumente si tehnici avansate despre atractie, dating, relatii, energie feminina care iti pot aduce barbatul ideal.

Click pentru detalii Aici.

Cu drag,

Andrada

Îți poți găsi dragostea cu sfaturile mele in dragoste din Newsletter !

Primești Secretul Puterii Feminine ca bonus la înscriere.

https://andradadan.com/wp-content/uploads/2015/10/andradadan-logo-tag-w-300x113.png

Ma gasiti si pe:

© AndradaDan | Website By Webmasters.ro