Increderea in sineSfaturi RelatiiContează ce vrea un barbat sau ce vrei tu ? * Andrada Dan

05/05/2019by Andrada

Iata ce mesaj am primit care m-a făcut sa ma simt minunat pe care vreau sa-l împărtășesc cu voi, deoarece este inspirațional referitor la cum poti avea o relatie fericita și ce atrage un barbat la o femeie.

“Andrada,

Am citit tot blogul tău, ți-am urmărit toate video-urile, am ascultat programul Find Love și am citit și cartea ta Find Love – Cum sa ai o relatie fericita.

Am făcut și ceva terapie înainte, căutând sa înțeleg ce este in neregula cu mine, de nu reușesc sa am o relatie și un barbat bun lângă mine.

Am crezut ca nu am noroc mult timp. Sa știi ca înainte sa te descopăr făceam tot ce se poate sa cuceresc un barbat, adică toate greselile posibile, am realizat ascultându-te.

Înainte credeam ca poți avea dragostea unui barbat concentrându-te asupra lui, asupra a ceea ce vrea el, sa fie mulțumit.

In căutarea iubirii am făcut toate greselile despre care vorbești in programul tău: sa fac eu primul pas, sa inițiez mesaje, sa fiu disponibilă, sa las totul balta pentru el, sa-i dau tot ce am sa-i arat cât de mult îl pretuiesc.

Am realizat de ce nu funcționa nimic din ce făceam și ca nu era vorba nici despre faptul ca nu aveam noroc.

Problema mea era ca deși ii făceam pe plac celui cu care ma întâlneam, in realitatea eram nefericita, ca ma mulțumeam cu puțin și uitam cu desăvârșire de mine.

Am realizat ca in loc sa am focusul și energia asupra mea, o aveam mereu la el, către barbat. Ma concentram mereu la ce vrea un barbat, nu la ce vreau eu.

Sa știi ca am citit o tona de carti și am parcurs multe materiale și video-uri despre arta seducției, referitor la cum sa atragi un barbat și aplicam sfaturile cu sfințenie dar cumva lucrurile nu se legau. Parca mereu imi scapa ceva.

Indiferent cât de mult ma străduiam sa fiu drăguța, sexy, tot nu se lega nimic. De aceea am fost și la terapie crezând ca este ceva in neregula cu mine.

Apoi te-am descoperit pe tine, cu programele Find Love, și am înțeles ca nu imi trecuse prin cap nici o secunda ce vreau eu ! Uitasem de mine, de ceea ce merit sa am, de cine sunt eu.

Poate și in celelalte carti se vorbea despre iubirea de sine și nu am înțeles atunci. Nu știu.

Cert este ca urmare cărții tale și a programului Find Love, mi-am schimbat focusul adică la mine. Focusul meu înainte era către barbat și cum sa -l păstrez.

Acum am atenția asupra mea. Ma concentrez sa fiu bine,  fie ca sunt singura fie ca sunt cu un barbat. Înainte credeam ca nu pot sa fiu bine singura și imi doream cu disperare un barbat sa pot fi bine.

Acum ma simt extraordinar in pielea mea de când aplic toate instrumentele din program și am făcut schimbarea aceasta de focus.

Și culmea funcționează. Nu știu de ce, este mister dar treaba asta cu atenția asupra mea și energia feminina  funcționează.

Ma simt mult mai bine, mai încrezătoare acum, știu ce vreau și ce nu vreau, spun nu, refuz întâlniri, mai întâi imi văd de progamul meu și cu cât ma concentrez mai mult asupra mea, cu atât ma căuta mai mulți. Enigma!

Înainte era despre el și sfarseam mereu in relații care nu funcționau, eu plansa și dezamagita după tot chinul și efortul.  Acum de când este despre mine parca zici ca cineva a făcut o vraja de atracție asupra mea.

De ce este mai atractiva pentru bărbați o femeie cu focusul asupra ei încă mi se pare o enigma dar ce mai contează atâta timp cât așa funcționează și ma simt mult mai bine.

Îți mulțumesc pentru tot ce faci pentru noi femeile!

Maria “

Răspunsul meu:

Draga Maria, mesajul tău m-a bucurat nespus. M-a făcut sa ma simt ca după o masa buna in care poți savura multe gusturi si apoi sa nu te simti full de la atâta mâncare.

Am simțit multă satisfacție și împlinire parcurgând mesajul tău.  Îți spun bravo și te aplaud pentru faptul ca ai căutat soluții, răspunsuri, ca nu ai renunțat, ai aplicat și iata și rezultatele au apărut.

O sa trag doar o concluzie asupra feedbackului tău:

O femeie care are stima de sine și se concentreaza asupra a ceea ce vrea ea, are limite, standarde despre cum sa fie tratată este o femeie atractiva, deoarece energia ei este la ea și inspira devotament , respect, apreciere in primul rând prin modul prin care se poarta ea cu ea însăși.  Astfel va atrage un barbat care se va purta cu ea exact cum se tratează ea.

Uneori titlurile mele sunt despre “Cum aduci un barbat inapoi”, “Ce vor bărbații” sau “De ce se îndepărtează un barbat”.

Aceste articole și video -uri au cele mai multe vizualizări vs unul cu titlul “Iubeste-te”,  “Sau cum sa îți crești încrederea in tine”.

De ce ? Pentru ca o femeie care are probleme in dragoste, s-a pierdut pe ea,  are energia asupra lui, asupra a ceea ce vrea un barbat și cum vede orice legat despre el, despre orice care ți-l poate aduce inapoi, hop sa fac si eu așa, deoarece a apărut soluția de la cineva care știe și care ma poate ajuta sa-l aduc inapoi.

Surpriza când intra in conținutul acestor materiale,  este despre respect, stima și iubire de sine și nu despre vreo strategie de seducție. Mesajul clar din video-urile, articolele și programele  mele este ca nu ai un  barbat bun lângă tine devotat care te valorizează deoarece tu nu ai avut grija de tine.

Subliniez de fiecare data ca spun ce te va ajuta și nu ce vrei sa auzi.

Imi spunea odată o clienta ca atunci când a luat programul meu se gândea ca o sa ii dau eu ceva pentru a cuceri un barbat care funcționează, ceva ce nu a mai încercat pana acum. Adică toată atenția și energia ei erau asupra lui ca și când ea nu exista.

Din păcate foarte multe carti, articole din revistele glossy sunt tocmai in acest sens: despre ce vrea un barbat. Sau ce spun bărbații când sunt întrebați, de ce vor o femeie, ce ii atrage la o femeie:

– ca face ea primul pas

– ca este fidela

– ca este sexy, gospodina , smart…

Sau care sunt motivele pentru care un barbat înșală:

– ca ești dominatoare

–  ca nu ii lași spațiu

– ca nu ii dai atenție

– ca nu ești pasionala …

In realitate pentru a avea o relatie împlinita și un barbat bun care sa te împlinească este nevoie in primul rând sa știi ce vrei tu și sa alegi in consecință.

Întrebarea corect de pus este: cum as fi eu fericita ? Când am un barbat cald, iubitor, generos, care ma vrea si își dorește o relatie cu mine și nu ce sa fac eu sa il fac sa ma iubească.

Subliniez ca acest articol nu este despre a critica  alte materiale. Respect munca tuturor . Este un articol despre conștientizare, creștere, putere personală, înțelepciune și feminitate.

Dacă vrei sa aprofundezi cum poți avea o relatie împlinita, cum poți sa îți schimbi atenția de la el sa ai focusul asupra ta, cum sa îți accesezi energia feminina, pentru a atrage un barbat bun in energie masculină atunci Programul meu de relații Find Love, te poate ajuta.

Click pentru detalii Aici:

Cu drag,

Andrada

Îți poți găsi dragostea cu sfaturile mele in dragoste din Newsletter !

Primești Secretul Puterii Feminine ca bonus la înscriere.

https://andradadan.com/wp-content/uploads/2015/10/andradadan-logo-tag-w-300x113.png

Ma gasiti si pe:

© AndradaDan | Website By Webmasters.ro