IubireUltimele cuvinte ale lui Steve Jobs și darul vieții * Andrada Dan

19/05/2019by Andrada

Ultimele cuvinte ale lui Steve Jobs

 Profit de aceste ultime cuvinte deși sunt despre goana după succes, sa evidențiez ca este la fel și in goana dupa dragoste.

Alergând după dragoste, uitam de grija de noi, uitam sa ne purtam bine cu noi, uitam de darul vieții.

“Dumnezeu ne-a dat simțurile sa recepționăm dragostea” spune Steve Jobs. Dragostea este mai mult decât a găsi un barbat, decât a avea bani.

Dragoste înseamnă sa ai grija de viața ta, de deciziile tale, sa crești, sa contribui, sa oferi, sa alegi, și sa prețuiești. sa ai grija de darul vieții. 

Iata ultimele lui cuvinte: 

“Am ajuns pe culmile succesului în lumea afacerilor. În ochii altora, viața mea este un simbol al succesului. Cu toate acestea, în afară de munca mea, nu prea am alte motive de bucurie. În final, averea este doar o “felie” de viață cu care sunt acomodat, obișnuit.

În această clipă, zăcând pe patul de spital, filmul vieții mele mi se perindă prin fața ochilor. Realizez că toată recunoașterea, laudele, bogăția de care m-am bucurat au pălit, au devenit fără de sens în fața apropiatei morți.

În întunericul camerei, mă uit la luminile verzi de la aparatele care mă țin în viață, aud sunetele mecanice sacadate făcute de ele și simt respirația Zeului Morții apropiindu-se.

Acum când am făcut bani cât pentru trei generații, ar trebui să ne concentrăm pe alte aspecte ale vieții care nu au legătură cu partea financiară. Trebuie să fie ceva mai important de atât!

Să fie relațiile… să fie arta, să fie un vis neîmplinit din tinerețe…

Fuga non-stop după bani transformă o persoană, cât de normală ar fi ea, într-o ciudățenie asemenea mie.

Dumnezeu ne-a lăsat simțurile ca să recepționăm dragostea, sentimentele celor din jur. Și nu iluziile false aduse de averi.

Toți banii, toate proprietățile și investițiile din viața mea.. nu le pot lua cu mine în mormânt. Tot ce pot lua sunt amintirile scăldate în iubirea dată și primită. Acestea sunt adevăratele bogății care te vor urma, însoți mereu, dându-ți puterea și lumina care sunt necesare să mergi mai departe. Dragostea nu cunoaște distanță. Viața nu are limite. Mergi unde vrei să mergi. Atinge vârfurile pe care vrei să le atingi. Totul se bazează pe 2 lucruri: inima și mâinile tale. Atât.

Poți să angajezi pe cieva să conducă mașina în locul tău, să producă bani pentru tine. Dar nu poți plăti pe cineva să îndure boala în locul tău.

Lucrurile materiale pierdute mai pot fi recuperate. Dar e un lucru care nu poate fi recuperat odată pierdut: viața.

Când o persoană intră în sala de operație, va realiza că există o carte pe care nu a terminat-o de citit – “Cartea trăitului sănătos”.

Indiferent de etapa vieții în care ne aflăm acum, odată cu trecerea timpului, ne vom confrunta cu ziua în care cortina va cădea peste noi.

Pune preț pe dragostea pentru familia ta, iubește-ți consortul, prietenii.

Poartă-te bine cu tine. Prețuiește-i pe ceilalți. “

Steve Jobs

——————————————————————————

Viata nu înseamnă a goni după ceva, indiferent ceea ce este acel ceva: faima, succes, frumusețe, barbat, case, haine etc.

Viata este un dar.

Viata vrea ca noi sa ne bucurăm, sa primim ce are ea de oferit. Ea este prietena ta.

Oriunde te uiți primesti: aerul vine către tine, cerul te protejează, pământul îți susține pașii oriunde mergi.

Viata este despre a primi și a prețui.

Este despre a contribui cu darul unic pe care  îl deții tu, pe care viața ți l-a dăruit.

Desigur ca este și despre a realiza si a obține însă totul născut din echilibru cu grija fata de tine și ceilalți: grija fata de alegerile, relațiile, emoțiile tale, stil de viața, hrana, evoluție, corpul tău și respect și apreciere fata de ceilalți.

Darul vieții înseamnă bucurie sa primesti, sa oferi și sa prețuiești.

Înseamnă și lucruri mari și lucruri mici. Înseamnă și sa visezi la lucruri mari, sa  le împlinești  dar și sa știi sa te bucuri de simplu și firesc.

Andrada

 

 

 

 

 

 

Îți poți găsi dragostea cu sfaturile mele in dragoste din Newsletter !

Primești Secretul Puterii Feminine ca bonus la înscriere.

https://andradadan.com/wp-content/uploads/2015/10/andradadan-logo-tag-w-300x113.png

Ma gasiti si pe:

© AndradaDan | Website By Webmasters.ro