Sfaturi RelatiiCand ceea ce faci nu functioneaza sa ai dragostea unui barbat – Iata cum poti schimba situatia ! * Andrada Dan

02/08/2019by Andrada

Stiu ca atunci cand incerci sa gasesti un barbat bun alaturi de care sa ai o relatie implinita sau cand  vrei ca barbatul alaturi de care esti sa iti ofere mai multa dragoste, simti ca esti intr-o lupta care iti pare de necontrolat.

Lupta aceasta te face sa te simti ingrozitor.  Astfel, incercand sa ai dragostea pe care o doresti cu atata ardoare, poti face greseli fara sa iti dai seama prin care indepartezi un barbat.

Te indrepti catre el, incercand sa-i faci pe plac si ii oferi tot ce crezi  ca si-ar dori sau i-ar placea sa fii: esti disponibila imediat cum te cauta, esti cat mai sexy, ii oferi mici atentii, ii trimiti mesaje etc.

Incepi sa ’”suprafunctionezi”, ceea ce numesc eu in relatia cu un  barbat.  Crezi ca daca faci o multime de lucruri pentru el va incepe sa iti dea dragostea pe care ti-o doresti si va realiza ce femeie minunata esti.

Dar cand suprafunctionezi, nu vei reusi sa faci un barbat sa vrea sa fie cu tine mai mult. Din contra, se va indeparta deoarece va simti presiunea si agatarea care vin din partea ta. Va simti ca vrei ceva de la el, in loc sa simta ca esti o femeie misterioara pe care sa isi doreasca el sa o cucereasca.

Un barbat ofera pentru ca asa simte el, nu pentru il faci tu sa isi doreasca.

Probabil te intrebi ce este de facut sa ai dragostea unui barbat astfel incat sa te poti simti implinita:

Sa te opresti din ceea ce faci si nu functioneaza !

Cu cat incerci sa obtii mai mult de la un barbat cu atat iti va oferi mai putin. Se va simti mai putin atras si inspirat sa iti ofere. Si asta include atentie, afectiune, sex, angajament si sa simta ca tu esti The one pentru el.

Nu spun ca nu ar trebui sa faci nimic intr-o relatie. Poti face si 7 feluri de mancare pentru el, daca simti ca te implineste, ca vrei sa-i gatesti pentru ca esti bucuroasa pentru ca te simti bine langa el ca isi face rolul in relatie.

Insa daca ii pregatesti o cina romantica si astepti rasplata, sa fie cald si atent si ii reprosezi apoi ca nu o face, atunci acesta este un semnal clar ca vrei ceva de la el si nu va raspunde asa cum te astepti. Se va simti manipulat.

Job-ul unui barbat in dragoste este sa actioneze el, nu femeia. Un barbat cand te vrea, te vrea. El stie ce are de facut.

Un barbat are nevoie sa simta ca el este cel vine catre tine, ca el initiaza si conduce relatia, nu tu.

Cand un barbat vine catre tine, te simti implinita si in siguranta. Este win-win pentru amandoi. El actioneaza si tu raspunzi.

De aceea, daca vrei sa ai dragostea unui barbat este imperativ sa te opresti din A FACE in relatie si doar sa FII.

Energia feminina este despre A FI si energia masculina este despre A FACE. Cand inveti sa iti accesezi energia feminina, iti schimbi si vibratia din A FACE in A FI.

Cand faci in relatie, tu esti cea care vaneaza barbatul. Barbatul simte aceasta vibratie a vanatorii pe care o transmiti in exterior, ceea ce nu este atractiv pentru el.

Cand faci schimbarea si te opresti sa-l mai vanezi, sa mai faci, atunci se schimba totul. Nu mai trebuie sa muncesti pentru dragoste.

Tot ce ai de facut este sa te opresti din a te duce in fata catre dragoste, sa faci un pas in spate sa o primesti si sa observi cum vine catre tine.

Cum te opresti din facut ? Cum iti accesezi energia feminina?

Este nevoie de putin lucru cu tine sa te opresti din ceea ce faci si nu functioneaza de atata timp. Insa de indata ce incepi sa intelegi cum functioneaza energia feminina pentru tine intr-o relatie, totul se schimba.

In cartea mea Find Love – Cum sa ai o relatie fericita, te voi invata cum sa iti accesezi energia feminina.

Cartea mea este fundatia a tot ceea ce impartasesc despre feminitate si relatii. Este un ghid cu 9 Pasi de urmat pentru o relatie implinita, pasi pe care ii aplica femeile care au natural dragoste.

Acesti pasi te vor ajuta sa intelegi cum poti avea o relatie fericita chiar daca esti singura sau intr-o relatie care nu ma functioneaza.

Vei invata cum sa iti cresti stima si iubirea de sine, cum sa iti accesezi energia feminina care este atat de atractiv pentru un barbat si cum sa rezolvi si sa previi problemele care apar intr-o relatie.

Cand vei citit cartea, nu vei descoperi doar sfaturi. Vei primi exemple si instrumente pe care sa le aplici in viata de zi cu zi care te vor ajuta sa te simti diferit, mai puternica, increzatoare si feminina, ceea ce va face ca barbatul de langa tine sa raspunda diferit.

Click pentru detalii Aici.

Cu drag,

Andrada

Îți poți găsi dragostea cu sfaturile mele in dragoste din Newsletter !

Primești Secretul Puterii Feminine ca bonus la înscriere.

https://andradadan.com/wp-content/uploads/2015/10/andradadan-logo-tag-w-300x113.png

Ma gasiti si pe:

© AndradaDan | Website By Webmasters.ro