IubireCe voci asculti in iubire? * Andrada Dan

13/08/2019by Andrada2

 

Suferința in iubire poate fi extrem de chinuitoare și te poate consuma enorm având parte de nopți nedormite, nesiguranța, confuzie, disperare, anxietate, frica etc.

Mintea noastră este o constanta de gânduri și voci care se împletesc, in funcție de situațiile de viața in care ne aflam.

Când esti in mijlocul unei despărțiri, sau când afli ca partenerul te înșală, sau nu îți oferă ceea ce te-ar împlini, atunci se declanșează in tine un carusel emoțional care pune stăpânire pe tine și te conduce.

Parca cineva îți apasă toate butoanele de panica. Se pornește o alarma interioară care este de neoprit. Acestea sunt gândurile, emoțiile, scenariile, tiparele tale care sunt declanșate de evenimentul care îți provoacă suferința.

Întrebarea pe care sa ti-o pui este: Ce voce urmezi? Ce alegi sa hrănești ? Iubirea de sine sau  și mai multă zbatere, zbucium, adică neiubirea de sine ?

Starile prin care treci, gândurile care îți vin, sunt de neoprit. Ai impresia ca trebuie neaparat sa faci ceva sa le opresti.

Poate citești carti de dezvoltare personală, mergi la psiholog, la preot, astrolog, ghicitoare, orice care sa te facă sa uiți ce simti si sa te ajute sa rezolvi situatia in care te afli, sa iti aduca o solutie salvatoare.

Adevărul este ca nu ai cum sa opresti durerea, frica, disperarea sau anxietatea si nici nu poti face un salt sa ajungi sa rezolvi situatia in care te afli peste noapte.

Când te lovești la propriu te doare.  Dacă ai o rana, cu cât umbli la ea, cu atât se va adânci și va trece mai greu.

La fel este si cu suferința in iubire. Cu cât încerci sa nu mai simti, sa eviti, sa schimbi ceea ce este si se intampla, cu atat iti vei adanci durerea, deoarece suferinta este alimentata de rezistenta.

Cand te lupti cu ceea  ce se intampla, cu starile tale, traiesti in zbucium, in neiubire de sine. Este ca si cum ai o rana peste care torni sare care apoi te ustura, avand o durere care nu iti da pace.

Probabil te intrebi, ce este de facut, cum sa procedezi cand suferi din iubire?

Singura cale de urmat pentru a ieși dintr-o situație dificila, este sa te indragostesti absolut de ceea ce este. Sa accepti radical ceea ce se intampla. Sa accepti ce simti si prin ce treci.

Vindecarea este un proces bland care incepe cu acceptarea.

Apoi dupa acceptare intervine automat starea de prezenta cand te conectezi la ceea se intampla acum si este disponibil pentru tine.

Cand te lupti cu realitatea, este ca si cum te-ai afunda intr-o gaura de iepure.

Te deconectezi de la tot ceea ce te inconjoara si stai intr-o lume interioara inchistata in care hranesti scenarii, ganduri, emotii care te tin departe de lumea reala si ceea ce este cu adevarat disponibil pentru tine.

In loc sa stai in contact cu tine, cu corpul tau, cu durerea, cu senzatiile si emotiile tale, cu ceea ce este disponibi pentru tine acum in fata ta, te concentrezi sa alimentezi neiubirea de sine, prin lupta cu realitatea.

Cum ar fi sa alegi sa te concentrezi pe acceptare, prezenta, compasiune si blandete fata de tine si iubire de sine ?

Cum ar fi sa fii in contact cu corpul tau? Cum ar fi sa fii constienta de toate lucrurile care vin catre tine in acest moment: de aer, de cer, de soare, de copaci, de muzica de la radio, de tot ceea ce este in fata ta acum si iti serveste tie.

Este o alegere unde vrei sa iti petreci energia: intr-o lume ireala, sperand sa schimbi ceea ce s-a intamplat  sau privind in fata ta la ceea ce este disponibil pentru tine ?

Daca vrei sa aprofundezi cum poti sa te vindeci de suferinta din iubire, sa traiesti in prezent si sa te iubesti, programul meu Find Love, te poate ajuta.

Vei invata cum prin acceptare si iubire de sine iti poti gasi dragostea.

Click pentru detalii Aici.

Cu drag,

Andrada

 

2 comentarii

 • Gabriela

  13/08/2019 at 2:53 PM

  Bună Andrada. Ți am descoperit blogul de o lună, exact în momentul în care relația mea s a destrămat fără nicio explicație logica. Am urmărit videoclipurile tale și da, incerc să mă detașez total de fostul meu iubit, dar este foarte greu. Sunt conștienta că îmi va trece la un moment dat, însă până atunci această acceptare și împăcare este ca o sare aruncată pe rană. Este mereu în mintea mea întrebarea de ce…?? De ce s a intamplat așa, de ce trec iar printr-o despărțire, mai ales când toată lumea îmi spune că așa este soarta, că totul se întâmplă cu un scop anume….. Care este acel scop, probabil nu voi afla niciodată. Degeaba mă întreb și ma consum. Am fost la preot, psiholog, prieteni.. Toți au explicații diferite…. Și stau și ma întreb, cum pot trece peste suferință, a nu știu cata oară?

 • Andrada

  13/08/2019 at 4:18 PM

  Buna Gabriela,

  Foarte buna întrebarea ta și vreau sa îți mulțumesc pentru sinceritate și curajul de a scrie public despre trăirile tale. Este nevoie de putere sa faci asta și te imbratisez cu drag. Când accepți ceea ce se întâmpla, abia atunci apare procesul de vindecare. Când însă te lupți cu ceea este, suferința creste. Important este sa fii buna cu tine, sa iti dai voie ss te doară și in același timp sa îți pui atenția pe ceea ce este acum disponibil pentru tine și sa te inconjori de lucruri și oameni hrănitori. Când însă stai și te intrebi de ce și cauți răspunsuri, nu accepți ceea ce s-a întâmplat , te lupți cu realitatea și ramai blocată in momentul trecut, îngreunând procesul de vindecare.

  De ce se întâmpla iar? Are legătura probabil cu tiparele tale in dragoste, probabil fiind famiiiara cu lupta in iubire, așa cum și acum te lupți cu realitatea, ceea ce te blochează sa ai dragoste. Iubirea înseamnă seninătate și acceptare radicala a ceea ce este acum. Când vei începe sa fii in armonie cu tine, cu ceea ce ai, ești și se întâmpla acum îți garantez ca te vei simti diferit și vei atrage bărbați care te fac sa te simti exact cum te faci tu sa te simti.

  Si barbatul potrivit apare la momentul potrivit !

Comments are closed.

Îți poți găsi dragostea cu sfaturile mele in dragoste din Newsletter !

Primești Secretul Puterii Feminine ca bonus la înscriere.

https://andradadan.com/wp-content/uploads/2015/10/andradadan-logo-tag-w-300x113.png

Ma gasiti si pe:

© AndradaDan | Website By Webmasters.ro