Modul natural prin care o femeie atrage ca un magnet un barbat ! * Andrada Dan

08/10/2019by Andrada Dan

Te-ai saturat sa te straduiesti sa gasesti un barbat potrivit alaturi de care sa fii fericita sau de eforturile pe care le depui sa mentii o relatie ?

Probabil ai muncit mult pentru tot ce ai obtinut in viata sau asa ai invatata ca trebuie sa depui efort si sacrifcii pentru ceea ce iti doresti.

Adevarul este ca in materie de relatii si barbati lucrurile functioneaza diferit. Ceea ce merge in cariera ta sau alte arii ale vietii tale, nu functioneaza  si in relatia cu un barbat, ci il indeparteaza si te blocheaza sa ai dragostea pe care o doresti si o meriti.

Imi spun multe cliente, ca un cliseu deja : “ sunt o femeie independenta, am reusit tot ce mi-am propus, numai aici nu reusesc si nu inteleg de ce nu functioneaza lucrurile pentru mine si in dragoste”.

Pentru a reusi sa ai dragoste si o relatie implinita alaturi de un barbat care sa vina natural catre tine, in care sa te simti dorita si in siguranta fara sa fii nevoita sa te lupti pentru atentia lui, este nevoie sa faci lucrurile DIFERIT.

Este un mod de a fi Feminin in relatia cu un barbat. Stii acele femei care atrag natural care nu depun efort pentru atentia unui barbat? Nu este nici cea mai frumoasa femeie, nici cea mai desteapta sau cu cariera.

Sunt femei care au acel ceva, care sunt in mijlocul atentiei barbatilor. Sunt femeile care nu se uita insistent la telefon sa vada daca suna el. Sunt femeile care nu cauta atentia unui barbat.

Sunt femeile carora le suna telefonul, a caror prezenta si atentie este dorita si cautata de barbati.

Aceste femei au un mod de a fi diferit in relatia cu un barbat, care atrage – feminin, facandu-le centrul atentiei si dorintei unui barbat, fata de femeile care alearga dupa dragostea unui barbat, care au un mod masculin de a fi in relatie, ceea ce indeparteaza un barbat .

Modul de a fi feminin al acestor femei, atrage si inspira un barbat. Aceste femei nu depun efort pentru dragoste si inspira natural dorinta si devotamentul unui barbat.

Iata ce este nevoie sa schimbi pentru a avea si tu acest mod de a fi feminin care iti poate aduce si tie dragostea pe care ti-o doresti si o meriti:

Descoperirea si accesarea energiei feminine care se afla in interiorul tau.

Poate datorita experientelor tale de viata, a traumelor din trecut este posibil ca ti-ai blocat energia feminina, cea care creaza o experienta unica pentru un barbat si il atrage ca un magnet.

Iubirea este o emotie, o senzatie. Iubirea este energie, nu este o actiune, un rezultat, ceva concret.  Asa ca este nevoie ca o femeie in relatia cu un barbat sa fie in aceasta energie pentru ca modelul relational care functioneaza este cand femeia este in energie feminina, deoarece barbatii sunt atrasi de energia feminina.

Un barbat nu se va indragosti de actiunile unei femei, sau de femeia care este cea mai bine imbracata sau de femeia cu care are cele mai bune partide de sex. Se va indragosti de femeia care ii atinge eul lui romantic, atingere data de energia feminina.

Energia feminina este despre senzatie, emotie si prezenta. Feminitatea nu este despre haine sexy, bucle, buze rosii sau orice are legatura cu ceva concret sau actiune menita sa atraga un barbat.

Energia feminina este despre A FI si nu despre A FACE. Daca esti o femeie de success sau daca te-ai obisnuit sa actionezi, sa controlezi rezultatele, atunci este foarte greu sa te pozitionezi diferit in relatia cu un barbat si anume sa faci un switch de la energia masculina la energia feminina de care ai nevoie pentru o relatie fericita.

Poate nici nu esti constienta de dinamica din care iti derulezi relatiile. De aceeea este atat de important sa inveti despre dinamica aceasta feminin-masculin care face sa functioneze o relatie.

Este o dinamica naturala care face o relatie sa functioneze de la sine. Nu este vorba despe a schimba ceea ce esti tu, ci din contra de a reveni la tine si a-ti aduce  la suprafata feminitatea.

Un barbat raspunde natural la energia feminina, dorindu-si sa faca parte din viata unei femei in energie feminina, cu un mod de a fi feminin in relatie, deoarece acolo va simti ca este ” acasa”, o senzatie instinctiva pe care o va simti in interiorul lui.

Nu poti atrage un barbat si nici nu poti mentine o relatie cand esti in energie masculina. Un mod de a fi masculin indeparteaza un barbat sau atrage un barbat in energie feminina, alaturi de care nu poti fi fericita.

In programul meu de feminitate Feminine Love, te voi invata exact cum sa iti accesezi energia feminina pe care o ai deja in interior.

Când înveți cum sa o accesezi, vei fi ca un magnet in dragoste și vei deveni obiectul dorintei unui barbat pentru totdeauna.  Daca esti intr-o relatie cu un barbat mai mult in energie feminina, il vei inspira sa isi acceseze energia masculina. Sau daca esti intr-o relatie care s-a deconectat, in care s-a pierdut scanteia, atunci accesarea energiei feminine, iti va transforma relatia, caci te vei transforma tu.

Tot ce ai nevoie este sa înțelegi cum sa îți descoperi feminitatea, cum sa îți accesezi energia feminina și CUM sa o FOLOSEȘTI.

Programul meu Feminine Love, te va ajuta sa îți descoperi puterea feminina  pe care deja o ai in interior, cum sa o aduci la suprafața astfel încât sa creezi un nivel de atracție si conexiune pe care un barbat nici nu și le imaginează ca fiind posibile.

In acest program iti voi arata teme si instrumente, care patrund la un nivel foarte profund, astfel incat un barbat va simti schimbarea si noua ta vibratie feminina, ceea ce il va face sa fie mai atras si apoi conectat la nivel emotional cu tine, astfel incat sa isi doreasca mereu sa fie langa tine.

Click pentru detalii Aici.

Cu drag,

Andrada

Îți poți găsi dragostea cu sfaturile mele in dragoste din Newsletter !

Primesti Secretul Puterii Feminine și Acces la Webinariile gratuite pentru Comunitatea Find Love ca Bonus la inscriere

https://andradadan.com/wp-content/uploads/2015/10/andradadan-logo-tag-w-300x113.png

Ma gasiti si pe: