Greseli si Dragoste * Andrada Dan

13/10/2019by Andrada Dan

Pentru mine cand vine vorba de dragoste nu incape cuvantul „greseala”. Daca te iubesti, nu esti gresit. Daca il iubesti, el nu este gresit.

A gresi este uman.Toti gresim. Este ok sa nu stii, sa nu poti. Incercand si experimentand crestem, avansam catre ceea ce ne propunem si incet, incet cu pasi mici realizam ceea ce ne implineste.

Cum stii ca faci ce trebuie cand vrei ceva ? Atunci cand lucrurile functioneaza pentru tine. Toate lucrurile functioneaza dupa o cheie. Important este sa gasesti cheia dupa care functioneaza acel ceva pe care ti-l doresti.

Cand vine vorba de dragoste nu exista greseli caci a gresi este antonim iubirii !

In iubire exista mesageri, oglinzi, lectii si oportunitati !

Cum stii sa faci diferenta intre greseli vs mesageri, oglinzi, lectii si oportunitati ?

Greseala iti arata ca ceea ce faci acum nu functioneaza pentru tine.

Oglinda iti arata unde te afli acum, realitatea din viata ta asa cum este ea.

Mesagerii iti arata calea prin care poti ajunge acolo unde iti doresti. Daca de exemplu ai o relatie cu un barbat care iti aduce instabilitate, mesajul pentru tine este ca nu ai o stima de sine sanatoasa si ca pentru a avea o relatie stabila, trebuie sa te centrezi tu mai intai.

Lectia si oportunitatea iti arata ca nici o provocare sau durere este ceva negativ. O lectie este o oportunitate care te va invata ceva nou, ce vrei, ce nu mai vrei si cum sa devii asa cum iti doresti si cum sa ai ceea ce vrei.

Apreciaza lectia si afla oportunitatea ! Greselile sunt doar o distragere fata de destinatia catre dragoste.

Iata ce mesaj am primit, pe care am ales sa-l impartasesc cu tine, deoarece sunt multe de invatat de aici, cand vine vorba despre greseli si dragoste:

Scrisoarea:

Dragă Andrada, am achiziționat toate programele tale din dorința de a mă cunoaște mai bine pe mine însami, pentru a înțelege,in sfârșit, cum funcționăm noi femeile și bărbații și pentru a afla cum putem conviețui fericiți și împliniți împreună.

Am început să ascult programul Feminine Love aseară, după ce am adormit pruncii. Se făcuse deja ora 2 și eu inca eram cu căștile în urechi. A trebuit să renunț pentru că știam că voi fi obosită dimineață. Dar surpriză, la 7:30 eram deja trează, abia asteptand să încep audierea programului.

Sunt extrem de emoționată și fericită si extrem de nerăbdătoare să parcurg tot programul. Mi-am dat seama doar ascultindu-ti videoclipurile că am trăit 43 de ani intr-o eroare totală. Am căutat răspunsuri unde nu erau de căutat, am pus întrebări unde nu erau de pus, m-am zbătut și m-am chinuit la propriu, încercind să înțeleg viața, oamenii și sentimentele.

Imi dau seama acum, că tocmai unde trebuia nu am căutat: in mine. Ca de fapt totul pornește de la noi, individual, că puterea e la noi, că totul se proiectează în funcție de ce gandim, simțim, vorbim, de toată energia pe care o punem noi in celălalt și în lucruri, bună sau rea, urmand ca apoi, să primim la fel, bine sau rău, dar înzecit, ca un bumerang la fel cum plantam semințele, apoi culegem.

Iar eu nu am plantat ce trebuia. Iti mulțumesc ție și Bunului Dumnezeu că mi te-a adus în cale, că am aflat și voi afla multe răspunsuri și că am realizat că cea mai importantă sunt EU, ca merit, că pot să am, că pot să fiu propriul meu stăpan, că sunt puternică dar mai ales că tu m-ai si învățat să trăiesc și cum să o fac.

Iti mulțumesc că ne înveți ceea ce pana acum nimeni nu a făcut-o, ceea ce nu te învață nimeni, cum să trăiești tu cu tine, să îți dai putere, importanță și energie.

Am foarte multe de spus, dar acum sunt ocupată să ascult programele – curățenia, mancarea și copiii vor trebui să mai aștepte.

O să închei cu un uriaș MULȚUMESC!

Chiar îmi doresc să îmi faci public mesajul, pentru că vreau să transmit tuturor femeilor că nu e nevoie să ai probleme ca să achiziționezi programele tale. E o datorie față de tine ca femeie sa o faci, e cel mai mare cadou pe care viața ți-l poate oferi fara nici o exagerare- libertatea de a fi tu însăți!!!!!😘 „

Raspunsul meu: 

Uneori greseala este calea catre dragoste !

Cu drag,

Andrada

Trimis de pe iPhone‑ul meu

Îți poți găsi dragostea cu sfaturile mele in dragoste din Newsletter !

Primesti Secretul Puterii Feminine și Acces la Webinariile gratuite pentru Comunitatea Find Love ca Bonus la inscriere

https://andradadan.com/wp-content/uploads/2015/10/andradadan-logo-tag-w-300x113.png

Ma gasiti si pe: