AtractieIubireSfaturi RelatiiCum sa te vindeci de obsesia fata de un barbat ! * Andrada Dan

22/10/2019by Andrada

Cand esti indragostita de un barbat care nu iti impartaseste dragostea stiu cat de chinuitor poate fi. Nimic pare ca nu te ajuta si iti petreci timpul gandindu-te doar la el intr-o stare de alerta si neliniste permanenta.

Am primit un mesaj cu un puternic impact emotional pe care am ales sa il impartasesc si sa raspund in acest articol, deoarece poate ajuta multe femei aflate intr-o situatie similara.

 Mesajul:

” Îți scriu ca am văzut ca dai niște sfaturi și soluții simple și practice in dragoste. Ma aflu intr-o situație pe care nu o mai suport. Mi-a plăcut foarte mult de un tip. Am ieșit o perioada. Am făcut și sex. Ca apoi lucrurile sa nu mai înainteze.

Ma mai cauta când și când si ne vedeam seara, ca apoi sa dispara, sa reapară și tot așa. Am vazut ca mai iese si cu alte fete. Ma uit sa văd dacă este online, ma uit după el in oraș in locurile in care știu ca iese sau cand trec prin fata casei lui ii urmăresc masina sa văd dacă e parcata in fata.

Am fost de cateva ori și la el acasă când nu mi-a răspuns la telefon sa văd dacă e cu cineva. Asa am vazut ca se intalneste si cu altele. Imi fac scenarii ce sa fac, cum sa fac. Imi este și rușine ca am ajuns așa.

Dar imi place foarte mult și ma gândesc mereu la el. Am fost si la psiholog. Am citit si carti despre cum sa închei o relatie . Am făcut ritualurile acelea de încheiere și nimic. Gândul la el nu imi da pace. Ce sa fac? Te rog ajuta-ma.

Da-mi un sfat ceva, orice sa ma vindec de obsesie sa imi treacă sa nu ma mai gândesc la el .“

Raspunsul meu:

Draga mea, uita de ideea de a încheia ceva, de a face ceva sa îți treacă obsesia aceasta. Nu trebuie sa-l uiți, sa te vindeci. Tocmai ideea ca vrei sa rezolvi ce simti este ceea ce îți alimentează obsesia.

Te lupți cu ce simti, te lupți cu tine și iata ca lucrurile se adâncesc și nu funcționează așa cum îți dorești.

Ceea ce contează este sa fii așa cum ești tu acum și sa mergi mai departe pe drumul tău.

Dacă un barbat nu este in viața ta sau te declanseaza interactiunea cu el, te agita si te face sa te gândești la el permanent, facandu-ti scenarii, stand in minte si analizand ce se intampla, atunci el nu este potrivit pentru tine !

Odată ce un barbat și-a demonstrat inutilitatea in viața ta, și prezenta lui îți declanșează stari neplăcute care te fac sa te simti rău, sa te gândești obsesiv la el, sa fii încordată și tensionata, atunci nu îl vrei in preajma ta.

Este istorie. Este doar trecut.

Dar asta nu înseamnă ca a părăsit planeta sau sufletul tău. El încă trăiește și este prezent in gândurile și simțirea ta.

Poate fi tatăl copiilor tai. Poate fi colegul tău de servici. Poate fi vecinul tău. Poate frecventa aceiași sala de fitness si aceleași locuri din oraș ca și tine.

Chiar dacă este încă prezent in oraș sau in gândurile tale, asta nu înseamnă ca are ceva sa îți ofere –  chiar dacă atunci când îl vezi sau te gândești la el, te copleșesc emoțiile. Nu înseamnă ca atunci când îl vezi sa fii drăguța și rezonabila doar ca simti emoții intense pentru el si ca iti place. Mai presus de dorul si nevoia de a fi cu el, esti tu si grija ta fata de tine.

Când il vezi și simti ce simți pentru el, înseamnă ca el este acolo, trăiește și respira dar atât, nimic altceva.

Pe lângă ce simti pentru el, tu ai o viața a ta, pe care acum ai pus-o pe hold pentru el.

Cum îți vezi de viața ta, chiar dacă acum simti ca nu poți, el fiind tot ce vrei ?

Schimbandu-ti focusul. Este vorba despre tine, despre energia ta, nu a lui.

Uita sa rezolvi ce simti. Uita de vindecare. In schimb redirecționează-ti focusul și energia de la el către tine, chiar dacă suferi.

Acum toată energia ta este la el și trimiți către el semnale mici dintr-o poziție de victima, care te face sa simti ca esti blocata ca nu poti sa-l uiti.

Ideea este despre a te simti in putere cu energia mare chiar dacă te gândești la el, nu mica ca o victima. Când îți iei energia de la el și o pui asupra ta, începi sa te hrănești cu susținere si îți iei puterea inapoi. Atunci se schimba vibratia, energia ta si toata dinamica din care relationezi.

Este un mod de a fi feminin din putere și energie feminina, singurul mod prin care te poți vindeca, si singurul mod care atrage magnetic un barbat.

Este ok sa simti ce simti pentru el,  însă nu te mai lasa distrasa de el. Foloseste-ti energia pentru tine și drumul tău.

Imagineaza-ti o pajiște și un cal. Tu ești pe cal și mergi pe pajiștea vieții tale, care este chiar viata ta si drumul tau in viata, care te poarta catre ceea ce vrei: dragoste. El este in spatele tău. Nu mai este in fata ta.

Poate uneori cazi de pe cal, cand esti cu gândul la el si te cuprinde disperarea.  Important este sa te ridici și sa mergi mai departe. Sa nu te opresti, sa nu te lași distrasa de aceste gânduri. Sa nu te mai conducă gândurile despre el si neputinta.

Important este sa devii pasionata de tine, de viața ta, sa te susții și sa te hrănești cu iubire .

Cum ar fi sa poți sa fii capabilă sa fii fericita chiar dacă te gândești la el?

Cum ar fi sa poți sa simti ce simti pentru el și in același timp sa îți refocusezi, mintea, gândurile , energia la ceva hrănitor pentru tine, care este despre tine și viața ta?

Cum ar fi sa poți sa îți vezi de viața ta, chiar dacă gândurile către el te invadează ?

Spune-ti acum chiar dacă ma simt atașata de acest barbat și ma gândesc obsesiv la el, treaba mea este sa imi iau energia de la el și sa ma hrănesc pe mine cu iubire. Iubirea vibrează. Nu este despre o acțiune sa faci ceva sa te vindeci. Iubirea este energie.

Și nu este Hocus Pocus cu magie. Este vorba despre cum îți folosești tu energia, pentru ca este vorba despre energia ta nu a lui. Urmeaza energia ta, nu a lui. Aici e cheia. Te vei simti mult mai bine .

Când o femeie știe sa își folosească energia pentru ea, atunci magia se întâmpla: apare barbatul potrivit care te vrea pentru totdeauana si ar face orice sa nu te piarda !

Nu este vorba despre a rezolva sau a face ritualuri de încheiere. Este despre a îmbrățișa ce se întâmpla intr-un mod feminin. Este despre a actiona din iubire cu tarie dar și blândețe in acelasi timp. Este despre putere si energie feminina.

Când înveți cum sa accesezi acest mod de a fi feminin  atunci se vindeca trauma, și apar rezultate total diferite. Cand o femeie stie cum sa isi acceseze energia feminina si sa o foloseasca atunci va atrage ca un magnet, inspirand un barbat sa devina un partener bun, devotat si iubitor.

Cum ar fi sa te simti liberă când te gandesti la el, sa poți sa faci alte lucruri care te fac fericita chiar dacă te invadează gândurile și dorul de el?

Imagineaza-ti cum ar fi sa poți sa te gândești la el când te duci la culcare, sa visezi despre ce ar fi putut fi sau sa ramai cu lucrurile bune care ti-au plăcut la el și sa poți in același timp sa mergi mai departe și sa folosești aceasta experiența sa te conducă către dragostea pe  care o doresti și o meriți.

In programul meu Feminine Love, vei învața un nou mod de a fi – un mod feminin, când vine vorba de dragoste și relații care atrage magnetic un barbat și îl inspira sa ramana pentru totdeauna . 

Este un program despre feminitate, relatii si atractie in care vei invata cum sa iti descoperi feminitatea, cum sa iti accesezi puterea si energia feminina pe care deja o ai in interior si cum sa o folosesti pentru tine, devenind atat de atragatoare, astfel incat un barbat sa te doreasca doar pe tine.

Click pentru detalii Aici.

Cu drag,

Andrada

Îți poți găsi dragostea cu sfaturile mele in dragoste din Newsletter !

Primesti Secretul Puterii Feminine și Acces la Webinariile gratuite pentru Comunitatea Find Love ca Bonus la inscriere

https://andradadan.com/wp-content/uploads/2015/10/andradadan-logo-tag-w-300x113.png

Ma gasiti si pe:

© AndradaDan | Website By Webmasters.ro