AtractieIntelege barbatiiSfaturi RelatiiDe ce eforturile tale pentru a atrage un barbat il indeparteaza ! * Andrada Dan

17/10/2019by Andrada

Cand un barbat devine distant sau nu mai este cum obisnuia sa fie, stiu ca incepi sa te simti nesigura si speriata.

Nu vrei sa-l pierzi. Vrei sa intelegi de ce nu mai este ca la inceput si sa indrepti lucrurile.

Majoritatea vrem sa facem ceva si sa indreptam lucrurile.

Probabil ca stai si te intrebi de ce este atat de greu sa mentii atentia unui barbat ca atunci cand erati la inceput cand te cauta si nu putea sa stea departe de tine.

Acum pare ca altceva este mai important decat tine: serviciul, prietenii, sala, masina etc. Observi si te doare ca nu ii este dor de tine cand este departe de tine.

Cu cat esti mai nelinistita, cu atat vrei sa faci lucrurile sa functioneze, sa il atragi iar catre tine si cu cat te straduiesti, cu atat se indeparteaza mai tare.

Cand te straduiesti sa ai dragostea unui barbat, nu functioneaza !

Daca esti genul pentru care distantarea unui barbat pare o amenintare, atunci inseamna ca vrei sa fii centrul vietii lui. Si atunci cand nu esti, nu poti sa te gandesti la altceva decat la asta.

Ori faci scenarii si analizezi orice miscare face cautand dovezi ca nu te mai iubeste ori simti o stare de amenintare ca il pierzi astfel incat nu te poti abtine si faci o serie de actiuni care il indeparteaza.

Initiezi discutii, il intrebi unde se situeaza relatia voastra, plangi, il urmaresti sa vezi daca te inseala, il critici, ori faci pe dura sa creada canu iti pasa, ori tii in tine si te abtii sau devii foarte amabila, si disponibila pentru el oferindu-i cine romantice, extra sex, masaje.

De fapt muncesti din greu sa ai dragostea lui. Culmea nu functioneaza ! Nu vine asa cum sperai sa vina. Din contra se enerveaza, se infurie, iti spune ca nu il intelegi si ca are nevoie de spatiu.

Apoi situatia devine si mai dificila.

Cu cat te straduiesti sa faci lucrurile sa functioneze, obosesti. Depui energie si efort sperand sa ai rezultatul pe care il doresti: atentia si afectiunea lui si de fapt tu dai mult in relatie si primesti atat de putin.

Te frustrezi, ai resentimente si simti ca nu iti apreciaza eforturile.

Si exact aici este problema – tot ceea ce FACI !

Lucrurile pe care le faci crezand ca il vei atrage, functioneaza impotriva ta.

Cand te agati de un barbat, vrei ceva de la el : vrei atentia lui, siguranta si confimare ca nu pleaca, validare ca te iubeste si te doreste doar pe tine.

Cand te agati, un barbat va simti nesiguranta ta, ca nu iti esti suficienta si ca vrei ceva de la el ce tu nu ai: stabilitate, iubire de sine, siguranta , o stima de sine sanatoasa. Toata vibratia ta este una a disperarii, a neputintei care se simte ca un miors de transpiratie pentru un barbat.

Cu cat te straduiesti, cu atat devii mai agitata si tot ce stii acum este sa te lupti pentru dragostea lui. Cand actionezi asa, energia ta este mica si te pozitionezi ca o victima deloc atractiv pentru un barbat.

Cand  actionezi facand lucruri in relatie sperand sa il atragi, se va simti tensionat si inconfortabil in prezenta ta datorita energiei pe care o emani in relatie, o energie grea, incarcata de control, tensiune, nesiguranta, furie si resentimente.

Daca vrei sa fie ca la inceput, sau ca un barbat sa fie atras mereu doar de tine, trebuie sa te opresti din ceea ce faci si nu functioneaza si sa faci diferit. Ma refer aici sa te abtii de la ceea ce iti vine instinctiv !

Exista un mod diferit de a fi in relatia cu un barbat, un mod feminin, care atrage natural un barbat, fara ca tu sa faci nimic.

Pare dificil sa te abtii sa nu faci nimic, camd simti ca iti fuge pamantul de sub picioare si mai ales cand te-ai obinsuit sa actionezi si sa repari lucruri toata viata.

Daca lucrurile nu au functionat facand ce faci de obicei, atunci inseamna ca daca te opresti sa le mai faci, vei avea alte rezultate. A te opri este singurul mod de a incepe sa ai dragostea si atentia unui barbat dupa care tanjesti.

Iata ce inseamna sa te opresti si sa faci lucrurile diferit intr-o maniera feminina:

  1. Sa faci un pas in spate

Cand actionezi pentru atentia unui barbat te duci catre el: initiezi, oferi, intrebi. Cand te duci catre el, atunci el se indeparteaza. Asa ca nu o mai face. Retrage-te la propriu, fa chiar un pas in spate fizic c si nu il mai intreba, nu il mai suna, nu il mai certa, nu il mai coplesi cu gesturile tale tandre si atentie.

  1. Redirectioneaza-ti focus-ul

Ce se intampla cand un barbat se distanteaza? Toata atentia ta este indreptata asupra lui. Gresit. Cu cat esti mai concentrata asupra lui, cu atat el se va indeparta de tine. Cum te opresti ? Indreptandu-ti toata atentia si energia asupra ta.

  1. Ramai deschisa

Ti s-a intamplat sa fii atat de furioasa si suparata pe un barbat ca te ignora incat atunci cand incearca sa revina catre tine, tu sa il indepartezi, profitand sa te racoresti, spunandu-i cum indrazneste sa revina asa senin fara sa iti ceara scuze.

Un mod de a fi feminin pe care o femeie puternica in energie feminina il face mereu este sa ramai deschisa in astfel de momente si sa il primesti, sa te scufunzi in energia lui. Pare cel mai greu lucru de facut, dar merita.

Stiu ca pare greu si dificil de facut sa te opresti, si sa faci lucrurile diferit.

Cand inveti ce functioneaza, acest mod de a fi feminin in relatia cu un barbat, abia atunci incepi cu adevarat sa te conectezi la alt nivel cu un barbat si este mult mai usor in acest mod nou de fi feminin decat atunci cand te zbati, controlezi, initiezi, oferi, te prefaci.

Dragostea nu presupune efort si munca. Tot ce este nevoie este sa faci schimbari de perspectiva, de energia din care relationezi in relatia cu un barbat, de postura, voce, gesturi.

Sunt lucruri simple, firesti si naturale pentru o femeie care are usor dragoste si nu se lupta pentru atentia unui barbat. Este vorba despre feminitate si energie feminina, pe care toate o avem doar ca trebuie sa o aduci la suprafata si sa inveti cum sa o folosesti sa functioneze pentru tine.

A te conecta cu un barbat folosindu-ti energia feminina, este mult mai simplu decat atunci cand muncesti pentru relatie si atentia lui.

De aceea am conceput programul Feminine Love, un program despre feminitate si energie feminina, in cadrul careia vei invata un nou mod de a fi feminin, care atrage un barbat ca un magnet, fara sa faci efort.

Este un curs in care vei invata cum sa nu faci intr-o relatie si sa iti accesezi si folosesti energia feminina pentru a deveni irezistibila, astfel ca un barbat sa te doreasca atat de mult incat sa-i fie frica si sa faca orice sa nu te piarda !

In cadrul acestui program vei afla cum sa devii puternica pe interior si blanda pe exterior incat un barbat sa fie atras instinctiv de tine si sa-i declansezi  dorinta emotionala de a te avea pentru totdeauna.

Click pentru detalii Aici.

Cu drag,

Andrada

Îți poți găsi dragostea cu sfaturile mele in dragoste din Newsletter !

Primesti Secretul Puterii Feminine și Acces la Webinariile gratuite pentru Comunitatea Find Love ca Bonus la inscriere

https://andradadan.com/wp-content/uploads/2015/10/andradadan-logo-tag-w-300x113.png

Ma gasiti si pe:

© AndradaDan | Website By Webmasters.ro