Cum sa fii unica femeie din viata unui barbat ! * Andrada Dan

18/03/2020by Andrada Dan

Multe femei se confrunta cu o situatie foarte des intalnita si anume, cand un barbat este atras la inceput, interesat, iti acorda multa atentie ca apoi sa dispara, iar sa revina si tot asa fara ca relatia sa aiba o finalitate.

Cand te afli intr-o astfel de situatie cand te copleseste la inceput cu atentie ca apoi sa nu mai actioneze sa duca relatia la nivelul urmator, simti presiunea aceea ca tu trebuie sa te agiti sa duci relatia la nivelul urmator.

Daca te confrunti cu o situatie similara este vorba despre barbatul elastic, care este legat de tine doar prin atractie, caruia ii lipseste un element cheie prin care un barbat ramane alaturi de o femeie pentru totdeauna.

Cand un barbat se comporta astfel, este genul de barbat fantoma. Acum este, acum dispare, el fiind orientat pe nevoile lui nu si ale tale.

Imagineaza-ti ca esti o stanca si el este legat de tine cu un elastic –  atractia intre barbat si femeie. Vine/pleaca. Daca tu cand pleaca te dai jos, dispare atractia, deoarece elasticul nu mai este tensionat. Ramai pe stanca si elasticul se intinde. Tensiunea creste si el revine.

Dar conteaza ca revine doar pentru atractie?

Conteaza ca dispare. Comportamentul lui arata ca este nehotarat, instabil, si ca nu este capabil de stabilitate.

Actiunile lui reflecta ce iti poate oferi. Important este cum te fac sa te simti actiunile unui barbat nu ceea ce simti tu fata de el bazat doar pe atractie.

Pentru o relatie reala este nevoie de mai mult decat atractie.

Urmareste in video-ul de mai jos cum poti deveni femeia la care se opreste un barbat pentru totdeauna si de ce este nevoie:

Doreste-ti sa fii unica si ultima femeie pentru el din marea de femei. Tu esti unica si speciala, pentru ca esti tu, pentru esenta ta. Si fiecare femeie are un barbat potrivit pt ea. Tu ai ce isi doreste un barbat: energia feminina.

Cand stii ce vrei, atunci stii ce nu vrei si alegi in consecinta: un barbat stabil, cu un comportament predictibil.

El nu este ultimul dintre barbati. Tu esti ultima femeie din viata unui barbat la care el se opreste pentru totdeauna, deoarece asa te vezi si alegi in consecinta.

El a fost in trecere in viata ta. Nu vrei un barbat instabil si nehotarat. Tu iti esti tie loiala in primul rand. Doreste-ti un barbat care sa iti ofere devotament. Un barbat nehotarat este nimic pentru tine. Un barbat este special pentru tine, cand iti ofera angajament, stabilitate si devotament.

Asa ca iti doresc ca pozitia ta, mind set-ul tau sa fie: sunt femeia la care se opreste un barbat pentru totdeauna, si sa alegi in consecinta pentru a nu mai fi niciodata in pozitia in care sa fii o femeie difuza din marea de femei la care se duce si de la care pleaca un barbat.

Daca vrei sa ai acest mind set al femeii la care se opreste un barbat pentru totdeauna, atunci programul meu de relatii Find Love te poate ajuta.

Este un curs in care vei invata secrete, instrumente si tehnici despre feminitate, dating si relatii care functioneaza la un nivel profund, astfel incat un barbat se va simti profund atins si atras de tine.

Vei invata cum sa atragi si sa alegi un barbat bun alaturi de care sa ai o relatie implinita pentru totdeauna.

Click pentru detalii Aici.

Cu drag,

Andrada

Îți poți găsi dragostea cu sfaturile mele in dragoste din Newsletter !

Primesti Secretul Puterii Feminine și Acces la Webinariile gratuite pentru Comunitatea Find Love ca Bonus la inscriere

https://andradadan.com/wp-content/uploads/2015/10/andradadan-logo-tag-w-300x113.png

Ma gasiti si pe: