Cum sa atragi magnetic un barbat in interactiunea cu el ! * Andrada Dan

12/05/2020by Andrada Dan

Când întâlnești un barbat care îți place pentru ca te atrage caldura vocii lui, cum te simti langa el sau in brațele lui, mirosul lui, ce îți spune și cum îți spune ca apoi sa te gândești ca ti-ar placea sa ai o relatie cu el pentru totdeauna și iti faci speranțe deoarece te face sa te simti atât de bine contactul cu el, ei bine știu cum este sa te simti așa și de ce:

Probabil ca ești dezamagita ca nu reusesti sa atragi un barbat alături de care sa te simti așa de bine  și te străduiești sa ai sau sa menții o relatie.

Poate ca simti mereu un gol pe care aștepți sa îl umpli cu dragostea și atenția primită de la un barbat și simti tristete și dezamagire ca nu primesti dragostea după care tânjești și îți este greu sa fii singura.

Tânjești după caldura, mangaierile și atingerile lui, după conversatia cu el, astfel încât sa umpli acel gol și sa te simti bine .

Însă sfârșești singura, trista, dezamagita ca nu reusesti sa îl faci sa fie atras de tine, sa te caute, sa te dorească, sa te iubească și sa umple acel gol asa cum visezi.

Iata motivul pentru care nu funcționează pentru tine:

Pentru ca astepti sa te facă sa te simti bine un barbat !

Sentimentul de bine, de caldura, de plin, dupa care tânjești de la el nu este posibil  sa ti-l creeze un barbat in tine. Doar tu poți crea asta.

Când îți depinde starea ta interioara de bine de cum te face sa te simti un barbat, atunci nu vei reuși sa atragi un barbat, deoarece nu ești in energie feminina ci in energie masculină. Din contra il vei indeparta.

Tu vrei ceva de la el. Energia ta este de la tine către el. Barbatul este promisiunea de ceva bun pentru tine și nu invers.

Tu ești in energie masculină și tânjești după el. Vrei caldura, mângâiere de la el, când de fapt tu ești tot ce vrei de la un barbat.

Energia masculina nu atrage un barbat. Un barbat nu poate fi atras tot de un barbat, dar îmbrăcat in straie femeiești.

Golul resimțit are legătura cu percepția si poziția ta in raport cu un barbat. Tu îl vezi ca pe o sursa de alinare pentru rănile și traumele copilului interior. Cand simt din trauma, astept din exterior iubirea de la o persoana, de la cineva.

In loc sa te poziționezi ca o femeie care are ce își dorește un barbat (feminitatea) de care se simte atras un barbat , tu te poziționezi ca un copil care vânează atenție. Deloc atractiv pentru un barbat.

Un barbat  se opreste acolo unde este  caldura energiei feminine.

Feminitate inseamna putere interioara si caldura, deschidere exterioara, astfel incat un barbat se va simti atras instinctiv de tine fara ca tu sa faci nimic. Feminitate inseamna siguranta si fiori. Soliditate interioara si moliciune exterioara.

Dca esti intr-o relatie care nu functionaaza, sau relatia cu dragostea nu functioneaza pentru tine asa cum doresti, probabil ca nu iti folosesti energia feminina in relatia cu dragostea si cu un barbat.

Cand esti conectata la energia feminina  emani magnetism si barbatul este atras instinctiv fara sa faci nimic. Esti doar ceea ce esti natural: femeie.

Acesta este motivul pentru care nu reusesti sa atragi un barbat care sa te  dorească și sa fie el cel care sa își dorească atenția, mângâierile, prezenta ta și o relatie cu tine.

Iata cum poți schimba asta, sa nu mai suferi, sa  devii magnetica in interacțiunea cu un barbat.

Prin accesarea conștienta a energiei feminine din poziția de femeie adult care are ce își dorește un barbat. Feminitate inseamna fiori, senzual, senzorial, nu a tanji dupa, a vana, a alerga. A vana, a dori atentia unui barbat este energie masculina.

Magnetism inseamna ca tu atragi, ai constiinta energiei feminine atat in minte, in corp cat si in inima.

Iata cum poti experimenta magnetismul emanat de energia feminina, acel sentiment pe care îl simte un barbat lângă o femeie care atrage, langa care un barbat simte ca are acel ceva , magnetism emanat de energia ei feminina.

Imagineaza-ti ca atractivitatea ta este infinita, ochii tai sunt doua diamante care stralucesc, iar inima ta este o piscina plina cu aur in care orice barbat vrea sa se scufunde, iar corpul tau este un palat plin de bunatati si comori  dupa care tanjeste si la care se gandeste ca isi doreste sa se apropie.orice barbat.

Imagineaza-ti ca asta este ceea ce vede si simte un barbat cand te vede si cand vorbesti cu el.

Cand te coplesesc sentimentele de gol, de frica, orice sentiment negativ, inlocuieste-le cu aceasta imagine a ta de atractivitate infinita.

Vei observa ca aceasta nou imagine despre tine, te va va face sa te simti diferit. Vei simti o relaxare in corp, o stare de bine, de siguranta. Aceasta stare de siguranta si de bine pe care o simti tu acum in tine, este ceea ce atrage un barbat.

Continua sa proiectezi aceasta imagine despre tine in mintea ta oriunde te afli acum sau unde mergi: la cumparaturi, pe strada, in trafic etc.

Vei experimenta o noua senzatie despre tine, ca esti ca un magnet pentru un barbat, ceea ce este adevarat, tu fiind femeie.

Retine : energia feminina este despre a fi, este senzație, este despre a sta in corp , a relaxa, a respira.

Energia feminina atrage magnetic. Este emoție. Este fior. Se simte . Un barbat simte energia feminina și este atraș de ea pentru ca este barbat !

Tu esti tot ce iti doresti de la un barbat: dragoste, caldura , confort, siguranta. Tu ai ce isi doreste un barbat.

Nu uita ca ești femeie. Tu ai aurul, tu ai diamantele, tu ai stralucirea, tu ai iubirea . Tu esti promisiunea de ceva bun pentru un barbat.

Cand devii constienta de feminitatea ta si te pozitionezi asa vei fascina. Il vei atrage magnetic. Se va simti atins de acel ceva din tine. Isi va dori compania ta, atingerile tale, fiorul simtit in prezenta ta.

El va fi cel care va tanji dupa conversatiile voastre, dupa prezenta ta, dupa caldura vocii tale.

De aceea am creat Programul Speak Love Întâlniri, unde vei afla, 3 elemente cheie – Energia potrivita, Intelegerea atractiei, a conexiunii si a modului in care se indragosteste un barbat, Cuvintele perfecte, o combinație care inspira dragostea, angajamentul și devotamentul unui barbat pentru totdeauna.

Daca vrei o schimbare profunda, Speak Love Intalniri  este un program in care vei învața ce are nevoie sa simta langa tine si sa audă cuvant cu cuvant un barbat astfel încât sa se conecteze profund cu tine și sa își dorească o relatie pentru totdeauna.

Click pentru detalii Aici.

Cu drag,

Andrada

Îți poți găsi dragostea cu sfaturile mele in dragoste din Newsletter !

Primesti Secretul Puterii Feminine și Acces la Webinariile gratuite pentru Comunitatea Find Love ca Bonus la inscriere

https://andradadan.com/wp-content/uploads/2015/10/andradadan-logo-tag-w-300x113.png

Ma gasiti si pe: