AtractieSfaturi RelatiiAtitudinea si Cuvintele Cheie care inspira dragostea unui barbat pentru totdeauna ! * Andrada Dan

23/04/2020by Andrada

Ce sa spui și cum sa spui face toată diferența între a atrage un barbat pentru totdeauna sau îndepărtarea lui. Este foarte important  din ce energie actionezi dar si cum te porti si ce spui exact unui barbat in orice situatie,  astfel încât sa-l atragi, nu sa il îndepărtezi.

Probabil ti s-a intamplat sa ii spui unui barbat ce te supara si el sa se infurie sau nu i-ai spus nimic de frica sa nu il superi si ai ales sa tii in tine. In ambele variante, barbatul fie se indeparteaza, se infurie sau dispare.

Navigând printre primele etape ale unei relații sau mergând la întâlniri poate fi destul de stresant –  mai ales atunci când îți dorești ca el sa te placa, sa te mai caute, sau sa duca relatia la nivelul urmator, neavând însă certitudinea ca o va face.

Iata ce mesaj am primit relevant in legatura cu acest subiect si raspunsul meu:

Buna Andrada

Intrebarea mea este simpla… cum reusesc sa conving un barbat sa fie responsabil si sa isi doreasca aceleasi lucruri ca mine fara sa il stresez.

Suntem de vreo cativa ani impreuna si el a zis ca deocamdata nu e gata sa faca pasul si nu reusesc sa discut cu el tema aceasta deoarece schimba tot timpul subiectul.

Cred ca nu exista decat doua solutii ori accept ori plec.

Merci.”

Raspunsul meu:

Cand te afli in faza de intalniri si nu ai inca relatia cu angajament, te framanti datorită incertitudinii, neștiind ce urmeaza sa se intample, cum sa te comporti, ce sa-i răspunzi sau ce sa spui astfel încât sa te placa, sa nu pari disperata, si sa isi doreasca mai mult, o relatie cu angajament.

Când te framaniti blochezi conexiunea cu un barbat, necreând energia potrivită care sa inspire dorința, atracția, devotamentul și angajamentul unui barbat, astfel încât sa poți avea o relatie împlinita pentru totdeauna.

Ce faci cand te framanti?

Alegi 2 cai care nu functioneaza:

1. Ii spui ce te deranjeaza la el

 In acest caz iti spune ca exagerezi, ca dramatizezi, ca iei totul prea personal si se indeparteaza, sau se infurie, sau dispare.

sau

2. Iti ascunzi sentimentele constant fata de un barbat

Nu spui ce simti sa nu te expui sau sa nu il deranjezi. Cand faci asta, treptat te frustrezi si explodezi la un moment dat. In plus el va simti ca este ceva in neregula cu tine. Nu te va putea vedea pe tine cea reala.

In ambele cazuri blochezi conexiunea care creaza dragoste si adanceste relatia.

Exista insa o a 3 a cale sa creezi conexiune prin energia, actiunile si cuvintele potrivite, asfel incat el sa se apropie, sa te poata auzi si sa il inspiri sa actioneze natural:

Calea este sa comunici cine esti tu cu adevarat prin conexiune, singurul mod prin care te poate auzi un barbat. Iubirea se intampla prin conexiune.

Cand impartasesti ce simti este singura cale care functioneaza sa te conectezi cu inima unui barbat. Insa trebuie sa inveti sa o faci corect, din energia potrivita cu cuvintele perfecte care vor inspira un barbat sa isi doreasca el sa duca relatia la nivelul urmator, fie ca este angajament, sau o adancire a relatiei.

Cum comunic astfel incat sa ma conectez cu el?

1. Exprimi energia feminina

Exprimi energie feminina, cu energie puternica de fata care atrage un barbat si il face sa vrea sa iti ofere. Exprim emotii, nu ganduri, nu actiuni, nu opinii. Cand exprimi ce simti nu te ascunzi, nu acuzi, nu pui presiune, esti deschisa. Te va vedea pentru ca esti deschisa.

Se va simti inspirat sa se deschida si el. Se va crea conexiune si intimitate, ceea ce va conduce la adancirea relatiei. Energia feminina atrage un barbat. Gandurile, opiniile, actiunile, scenariile sunt energie masculina.

2. Nu il faci pe el responsabil de cum te simti

Cand exprimi emotii, nu pretinzi nimic de la el, nu il faci responsabil de cum te simti. Va simti ca poate fi el langa tine, ca nu il faci responsabil de cum te simti, ca nu il presezi, ca nu il vanezi, ca nu il critici, ca nu vrei ceva de la el. Se va simti in largul lui langa tine.

Se va apropia de tine in acest mod. Va simti ca interactiunea cu tine este usoara.

3. Iti iubesti emotiile

Cheia este sa iti iubesti tu prima emotiile tale, sa iti simti fiinta, sa te poti cuprinde si apoi sa exprimi cine esti cu curaj si incredere, aratand in acelasi timp unui barbat ca pe langa faptul ca te pretuiesti, ca il pretuiesti si il respecti si pe el, ca simti si fiinta lui.

Iubire este cand simti fiinta. Cand tu simti fiinta, atunci va fi inspirat sa simta fiinta ta si el. Va simti ca poti sa il cuprinzi. Ca poti cuprinde ce simti. Prin acest mod de a fi va fi inspirat sa cuprinda si el dragostea lui pentru tine. Ii vei atinge eul lui romantic.

Un barbat se indragosteste pentru cum se simte cand se afla in preajma unei femei.

Cand pui energia aceasta in actiunile si cuvintele potrivite, un barbat va fi inspirat sa se deschida, sa se apropie de tine. Se va crea conexiune. Se va adanci intimitatea. Isi va dori sa te faca fericita !

Il vei inspira cu deschiderea exterioara si cu taria si rezilienta ta interioara. Va simti ca poti sa simti tot ce simti, insa ca nu lasi aceste sentimente sa te opreasca in loc, sa fii neputincioasa sau sa il faci responsabil pe el de ceea ce simti tu.

Se va simti atins de tine. Vei crea un spatiu sigur pentru el. Se va simti bine langa tine. Isi va dori interactiunea cu tine. Va fi indragostit. Isi va dori mereu starea aceea de bine creata de tine.

Pare atat de simplu de spus, dar atat de dificil de pus in practica. Este impotriva a ceea ce iti vine sa faci instinctiv pentru ca nu esti obisnuita cu acest mod de a fi, de a vorbi.

Esti obinsuita sa te framanti, sa ascunzi ce simti, sa interpretezi, sa il presezi, sa te infurii, sa actionezi in moduri care nu il atrag si nu functioneaza – ceea ce indeparteaza un barbat si nu face posibila conexiunea.

De aceea am creat Programul Speak Love Întâlniri, unde vei afla, 3 elemente cheieEnergia potrivita, Intelegerea atractiei, conexiunii si a modului in care functioneaza si se indragosteste un barbat si Cuvintele perfecte, care creaza atracție și conexiune, in fiecare etapa a procesului de dating de la primul Buna pana la Angajament, astfel încât sa te simți încrezătoare și sa inspiri atracție, conexiune si atasament la întâlniri usor și natural.

Programul Speak Love  Intalniri  este structurat pe 3 paliereEnergie, Cunoaștere și Actiunile/Cuvintele potrivite, o combinație care inspira dragostea, angajamentul și devotamentul unui barbat pentru totdeauna:

Este un Ghid de Comunicare si Comportament cu Script-uri Conversationale si Scenarii pentru o multitudine de situatii care pot apare la intalniri si intr-o relatie pana la angajament in care vei afla cum sa faci un barbat sa fie profund atras de tine, cum sa te simti încrezătoare și ce sa-i spui exact, astfel încât el sa revina mereu, el conducând lucrurile mai departe pentru o relatie cu angajament pentru totdeauna.

Click pentru detalii Aici.

Cu drag,

Andrada

 

 

Îți poți găsi dragostea cu sfaturile mele in dragoste din Newsletter !

Primesti Secretul Puterii Feminine și Acces la Webinariile gratuite pentru Comunitatea Find Love ca Bonus la inscriere

https://andradadan.com/wp-content/uploads/2015/10/andradadan-logo-tag-w-300x113.png

Ma gasiti si pe:

© AndradaDan | Website By Webmasters.ro