Cum sa inspiri un barbat sa te ceara in casatorie ! * Andrada Dan

04/06/2020by Andrada Dan

Poate esti intr-o relatie de cativa ani si el nu este gata inca sa faca pasul. De fiecare data cand discuti cu el despre planurile voastre de viitor, el schimba subiectul sau iti spune ca sunteti bine asa.

Poate ai incercat sa ii dai ultimatum sau sa te abtii ca sa nu il superi, insa indiferent de ceea ce faci el tot retinut este si relatia nu mai inainteaza, neavand nici o certitudine despre ce va urma.

Iata caile care nu functioneaza pe care majoritatea femeilor le aleg in aceasta situatie si calea care functioneaza sa ii inspiri angajamentul si devotamentul in videoclipul de mai jos:

 

 

Cand ai energia, actiunile si cuvintele potrivite, un barbat va fi inspirat sa se deschida, sa se apropie de tine.

Se va crea conexiune. Se va adanci intimitatea. Isi va dori sa te faca fericita !

Il vei inspira cu deschiderea exterioara si cu taria si rezilienta ta interioara. Va simti ca poti sa simti tot ce simti, insa ca nu lasi aceste sentimente sa te opreasca in loc, sa fii neputincioasa sau sa il faci responsabil pe el de ceea ce simti tu.

Se va simti atins de tine. Vei crea un spatiu sigur pentru el. Se va simti bine langa tine. Isi va dori interactiunea cu tine. Va fi indragostit. Isi va dori mereu starea aceea de bine creata de tine.

Pare atat de simplu de spus, dar atat de dificil de pus in practica. Este impotriva a ceea ce iti vine sa faci instinctiv pentru ca nu esti obisnuita cu acest mod de a fi, de a vorbi.

Esti obinsuita sa te framanti, sa ascunzi ce simti, sa interpretezi, sa il presezi, sa te infurii, sa actionezi in moduri care nu il atrag si nu functioneaza – ceea ce indeparteaza un barbat si nu face posibila conexiunea.

De aceea am creat Programul Speak Love Întâlniri, unde vei afla, 3 elemente cheieEnergia potrivita, Intelegerea atractiei, conexiunii si a modului in care functioneaza si se indragosteste un barbat si Cuvintele perfecte, care creaza atracție și conexiune, in fiecare etapa a procesului de dating de la primul Buna pana la Angajament, astfel încât sa te simți încrezătoare și sa inspiri atracție, conexiune si atasament la întâlniri usor și natural.

Programul Speak Love  Intalniri  este structurat pe 3 paliereEnergie, Cunoaștere și Actiunile/Cuvintele potrivite, o combinație care inspira dragostea, angajamentul și devotamentul unui barbat pentru totdeauna:

Este un Ghid de Comunicare si Comportament cu Script-uri Conversationale si Scenarii pentru o multitudine de situatii care pot apare la intalniri si intr-o relatie pana la angajament in care vei afla cum sa faci un barbat sa fie profund atras de tine, cum sa te simti încrezătoare și ce sa-i spui exact, astfel încât el sa revina mereu, el conducând lucrurile mai departe pentru o relatie cu angajament pentru totdeauna.

Click pentru detalii Aici.

Cu drag,

Andrada

 

 

Îți poți găsi dragostea cu sfaturile mele in dragoste din Newsletter !

Primesti Secretul Puterii Feminine și Acces la Webinariile gratuite pentru Comunitatea Find Love ca Bonus la inscriere

https://andradadan.com/wp-content/uploads/2015/10/andradadan-logo-tag-w-300x113.png

Ma gasiti si pe: