Cand el este doar “interesat” de tine, ce faci ? * Andrada Dan

16/06/2020by Andrada Dan

Cand te vezi cu un barbat cu care logistic este dificila relatia pentru ca fie este casatorit, sau locuieste la distanta de tine, sau are copii din alta relatie care ii solicita tot timpul sau este foarte prins cu job-ul sau doar este interesat de tine fara sa iti ofere mai mult si simti fata de el o dorinta nesfarsita, tanjesti dupa timpul petrecut cu el, ceea ce simti, ei bine are legatura cu tiparul tau de neiubire cu care esti atat de familiara, sa te lupti pentru iubire.

Din pacate, nu realizezi ca tu esti cea care isi creaza singura nefericirea in dragoste, cand simti atractie, atasament si esti implicata emotional cu un barbat care nu are ce sa iti ofere cu adevarat.

Chiar daca pare interesat de tine, timpul petrecut cu el este minunat, conversatiile distractive, sexul intens, realitatea este ca el nu are ce sa iti ofere mai mult decat atat. Un barbat insurat , este un barbat insurat. Un barbat aflat in alta tara, este in alta tara. Un barbat cu complicatii este un barbat complicat. Un barbat nehotarat, instabil este nehotarat si instabil.

Poate te gandesti ca se va schimba ceva sau ca iti umple pe moment un gol sau ca nu exista altcineva mai bun sau ca pur si simplu iti place si iei situatia asa cum este.

Din pacate te amagesti si nu realizezi cat de mult  te adancesti intr-o situatie deloc hranitoare pentru tine, cultivand si alegand o relatie care nu te implineste ci din contra acceptand un mod de a fi cu un barbat intr-o maniera distructiva pentru tine.

Poate vei zice, cum sa fie distructiv, cand in clipele cand stau cu el ma simt bine, ca se poarta frumos, ca este tandru, ca iti umple un gol, vindeca ceva, ca a facut nu stiu ce gesturi dragute, ca te-a ajutat financiar sau te-a sustinut intr-o problema sau pur si simplu in acele momente petrecute cu el te simti bine.

Important este sa intelegi ca ceea ce conteaza aici este imaginea de ansamblu. Din moment ce tu esti disponibila si esti singura, o relatie cu angajament este ceea ce iti doresti. Angajamentul unui barbat il vrei tu.

Cand un barbat te vrea pe tine, mai presus decat job-ul lui, sotia, alta femeie sau orice altceva atunci el este disponibil pentru tine cu adevarat.

Faptul ca este ocupat, sau insurat sau nehotarat si in acelasi timp se vede si cu tine sporadic, nu inseamna ca te raneste intentionat ci pur si simplu atat are el de oferit pentru tine. Doar atat poate el sa ofere.

Intrebarea mea pentru tine este – Se potriveste ce are el de oferit cu ce ai tu nevoie si iti doresti cu adevarat?

Faptul ca iti petreci timpul cu un barbat care nu poate sa iti ofere angajamentul pe care ti-l doresti nu are legatura cu el – ci are legatura cu faptul ca ai ales un barbat alaturi de care sa suferi.  Poate suna paradoxal ce am scris si te intrebi de ce?

Pentru ca atunci cand alegi un barbat care nu poate sa iti ofere, nu are ce oferi iti este familiar.

Este tiparul tau de relationare in dragoste pe care il cunosti: sa tanjesti dupa dragoste, sa simti intens clipe furate, sa simti pasiune in acele momente petrecute cu el. Este o versiunea a ta adolescentina inca in relatia cu dragostea.

Asa ca instinctiv, te atrage ca un magnet acest sentiment dramatic in dragoste care pare posibil de atins doar alaturi de un barbat care nu are disponibilitate in a iti oferi mai mult.

Exact ca in adolescenta. Ne intalneam cu baieti pentru care simteam intens, abia asteptam sa exploram dragostea in acele momente. Un prim sarut, o atingere, plimbari de mana in parc, discutii ore in sir, visare, pasiune, intens, drama, plans, ganduri la el, dor.

Doar atat era. Apoi fiecare revenea acasa la parintii lui. Doar atat era posibil.

Pentru a intelege mai bine genul acesta de dragoste adolescentin, tip crush, iti recomand filmul “A opta clasa” (Eight Grade). Personajul principal este o adolescenta care trece prin aceste etape in dragoste tanjind dupa baiatul pe care credea ca il doreste ca pana la final sa inteleaga ca alegerea ei face diferenta si anume un barbat disponibil pentru ea, care o vrea pe ea.

Dragostea matura nu inseamna intensitate, drama, pasiune.

Inseamna lin, senin, usor.

Cand insa te atrag barbati indisponibili si alegi bazat pe intensitate, atractie ca apoi sa tanjesti dupa el si relatia sa fie grea, dificila, imposibila – acest lucru arata tiparul tau de relationare in dragoste. Este familiarul tau, sa te lupti pentru iubire.

Este copilul interior din tine, care cauta si tanjeste dupa iubire si repeta ceea ce ii este cunsoscut sa se lupte pentru dragoste, sa fie vazut, acceptat si iubit.

De aceea am creat programul de relatii Barbati Toxici, un program despre tipare de neiubire si de vindecare emotionala, astfel incat sa poti intelege ce tipare de neiubire ai care te fac sa te simti atrasa de barbati care nu iti pot oferi si cum sa te vindeci de ele astfel incat sa poti atrage si alege un barbat bun, disponibil pentru tine.

Daca esti intr-o relatie grea, dificila in care simti intens, din care simti ca nu poti iesi, acest program te va ajuta sa intelegi daca acest barbat este toxic pentru tine, de ce te afli in aceasta relatie si cum sa te eliberezi si sa te vindeci de toxic.

Vei invata cum sa iti vindeci tiparele de neiubire, cum sa vindeci copilul interior care cauta iubire, astfel incat sa experimentezi dragostea adevarata, matura si nu cea adolescentina astfel incat sa iti poti construi o relatie implinita bazata pe parteneriat, angajament si stabilitate alaturi de un barbat bun, disponibil care poate oferi.

Click pentru detalii Aici.

Cu drag,

Andrada

Îți poți găsi dragostea cu sfaturile mele in dragoste din Newsletter !

Primesti Secretul Puterii Feminine și Acces la Webinariile gratuite pentru Comunitatea Find Love ca Bonus la inscriere

https://andradadan.com/wp-content/uploads/2015/10/andradadan-logo-tag-w-300x113.png

Ma gasiti si pe: