Video - Iubirea de sine inspira dragostea unui barbat pentru tine ! * Andrada Dan

17/09/2020by Andrada Dan

Nu cred ca exista o femeie care sa nu se framante daca o va cauta un barbat pe care il place. Toate o facem. Insa iubirea de sine face diferenta. Cand simti in inima ta ca tu esti dragoste si sa ai acel sentiment de caldura fata de tine indiferent de situatie.

Iubirea  fata de tine este ceva mult mai puternic decat situatia in care te afli cu un barbat care nu te mai cauta , sau deciziile si gandurile tale de a nu-l cauta daca el nu o face.

Iubirea de sine este un sentiment permanent de dragoste fata de tine exact cum simti cand iti iubesti copilul, catelul, pisica, prietena cea mai buna, barbatul, cand simti fata de tine caldura, bucuria,  dragostea  pe care o simti cand te gandesti la ei.

Cand iti lipseste acest sentiment de iubire fata de tine, incepi sa nu te simti confortabil cu tine si te inchizi. Vibe-ul tau, energia ta va fi perceputa “blank”ca si cand nu ai fi aici.

Un barbat nu te va vedea, nu iti va percepe energia, fiinta, esenta cand nu te iubesti.

Vizioneaza cum sa te iubesti astfel incat sa inspiri dragostea unui barbat :

 

Un barbat se indragosteste pentru cat de mult te iubesti in prezenta lui, nu pentru cat de mult il iubesti tu pe el, sau cat de draguta esti, sau cate faci, sau cat de desteapta esti, sau cat de sexy esti,

Practica sa te iubesti indiferent de situatie, fie ca suferi, ca esti dezamagita, ca iti este frica. Iubeste absolut fiecare stare placuta sau neplacuta pe care o ai, fiecare bucatica din tine.

Tocmai de aceea am creat programul Find Love, prin care vei invata cum sa te iubesti, sa creezi acest vibe al iubirii in jurul tau.

Este un curs in care vei invata secrete, instrumente si tehnici despre feminitate, dating si relatii care functioneaza la un nivel profund, astfel incat un barbat se va simti profund atins si atras de tine.

In programul Find Love, vei afla:

  • O hartade urmat cu un sistem care functioneaza cu adevaruri despre iubire si relatii, care te vor indruma sa atragi un barbat bun alaturi de care sa iti construiesti o relatie implinita.
  • Un nou mod de a fi, astfel incat sa simti ca ai puterea in relatie
  • Un plancu pasi concreti si instrumente de aplicat imediat care functioneaza, astfel incat sa nu mai stai in confuzie si nesiguranta, prin care vei afla calea pentru a gasi iubirea pe care o cauti
  • Care sunt blocajeletale in dragoste care te impiedica sa ai o relatie fericita si cum sa le indepartezi
  • Un nou limbaj al dragostei, cum sa comunicipostura corpului, cum sa iti gestionezi emotiile, cum sa iti accesezi energia feminina, cum sa actioneziin interactiunea cu un barbat astfel incat sa-i inspiri dragostea si angajamentul pentru totdeauna

Programul cuprinde 6 pași prin care vei afla o cale prin care poti gasi, atrage si pastra un barbat bun potrivit pentru tine, alaturi de care sa ai o relatie implinita :

Click pentru detalii Aici.

Love,

Andrada

Îți poți găsi dragostea cu sfaturile mele in dragoste din Newsletter !

Primesti Secretul Puterii Feminine și Acces la Webinariile gratuite pentru Comunitatea Find Love ca Bonus la inscriere

https://andradadan.com/wp-content/uploads/2015/10/andradadan-logo-tag-w-300x113.png

Ma gasiti si pe: