Video - Cand un barbat vrea doar sex sau sa fiti amici, ce faci ? * Andrada Dan

10/10/2020by Andrada Dan

Ati făcut sex și acum vrea sa fiti amici ? Iți mai scrie uneori mesaje sau te mai invita la el dar cam atât ?

Îți spune ca ești o femeie buna, dar ca el nu are ce sa îți ofere, ca are probleme sau ca nu este pregătit pentru o relatie și mai bine sa ramaneti amici ?

Sau pur și simplu nu zice nimic, ci doar se poarta ca și cum ați fi amici cu beneficii sau doar amici?

Pentru ca îți place de el, și speri la o relatie, preferi sa te mai vezi, sa te mai culci cu el, chiar dacă apoi ai inima frântă?

Urmareste in videoclipul de mai jos ce este de facut:

 

Un barbat care nu are ce sa îți ofere, nu exista pentru tine.

Un barbat care nu este disponibil pentru tine, care nu te vrea pe tine, care nu vrea o relatie cu tine, care nu vrea sa te facă fericita, care nu poate sau nu îți ofera ce îți dorești, nu îl alegi.

Nu îl vrei in viața ta, chiar dacă îți place sau te-ai atasat de el.

Mai presus de sentimentul ca îți place un barbat te afli TU !

Este mult mai important sa te onorezi tu pe tine, sa nu te tradezi doar pentru ca îți place un barbat și sa vrei o relatie pentru ca tie îți place de el.

Vrei o relatie cu un barbat pentru ca te place el, pentru ca își dorește o relatie cu tine, pentru ca te cauta, pentru ca are ce sa îți ofere: stabilitate, siguranța, relatie.

Unii bărbați nu au nevoie de mai mult decât ce îți oferă pe moment. Alții poate se mai văd și cu alte femei sau sunt căsătoriți. Sau poate nu se văd cu alte femei, doar cu tine. Sau poate nu se văd cu nimeni.

Este irelevant. Nu contează !

Tot ce contează este sa decizi tu sa fii de partea ta și nu împotriva ta. Treaba ta este sa îți crești stima de sine și sa alegi sa fii in compania unor bărbați care își doresc sa fie cu tine, care își doresc compania ta, care vor sa iti ofere ce îți dorești !

Ii dai lui puterea ta. El are putere asupra ta. Aștepți sa te sune, aștepți sa îți scrie. Îți scade stima de sine. Te tradezi.

Nu spun ca nu este bun ca barbat in sine.

Spun ca el nu este bun pentru tine. Ii oferi prietenia ta, corpul tău, inima ta, pentru ce ?

Pentru cât de bine te-ai simțit un moment cu el ?

Este la fel ca la droguri. Te simti bine un moment când le iei, ca apoi sa îți distrugă viața !  Este foarte dificil sa te ridici, sa îți crești stima de sine in prezenta unui barbat care te face sa te simți rău.

Când un barbat te vrea, te vrea. Vine și acționează, nu aștepți sa acționeze. Un barbat împinge relatia, o face sa se intample când ii place și vrea o femeie.

O femeie nu poate face o relatie sa se intample. Barbatul o face.

Vrei un angajament pentru totdeauna, nu un moment ! Pe el nu îl vrei deoarece nu îți poate oferi ce îți dorești !

Afla cum poti inspira angajamentul unui barbat pentru totdeauna in cadrul programului meu de relatii Find Love. Este un curs intensiv de relatii in care vei invata cum sa inspiri angajamentul unui barbat, cum sa alegi un barbat potrivit si sa-ti construiesti o relatie fericita.

Click pentru detalii Aici.

De asemeni te poti alatura Comunitatii Find Love, participand la seminariile live Find Love din cadrul Scolii Find Love, unde poti primi raspunsurile la intrebarile si provocarile cu care te confrunti in dragoste.

Click pentru detalii Aici.

Cu drag,

Andrada

 

 

Îți poți găsi dragostea cu sfaturile mele in dragoste din Newsletter !

Primesti Secretul Puterii Feminine și Acces la Webinariile gratuite pentru Comunitatea Find Love ca Bonus la inscriere

https://andradadan.com/wp-content/uploads/2015/10/andradadan-logo-tag-w-300x113.png

Ma gasiti si pe: