Video-Cum sa nu mai atragi barbati care te dezamagesc ! * Andrada Dan

02/10/2020by Andrada Dan

Stiu o multime de femei frumoase, atragatoare, sexy, smart, cu cariera care atrag barbati dar nu pe cei care trebuie. Sunt acele femei care sfarsesc nefericite, singure, dezamagite.

Stai si te minunezi si nu intelegi de ce. Poate ti s-a intamplat si tie sa treci printr-o situatie similara sau ai o prietena care se afla in aceasta situatie si nu stii cum sa o ajuti sa nu mai treaca prin asa ceva.

Este ilogic. Sa le ai pe toate, sa fii senzuala, sa atragi barbati care sunt interesati de tine, care te coplesesc cu atentia lor ca apoi sa fie un deznodamant neferict: singura si dezamagita.

Urmareste in videocipul de mai jos care este motivul pentru care atragi barbati care te dezamegsc in dragoste si cum poti atrage un barbat bun alatuir de care sa fii implinita>

 

Scoala Find Love te poate ajuta sa ai dragoste, cum sa o mentii sau sa iti reconectezi relatia. Vei primi consiliere live in care vei obtine raspunsuri la o multime de intrebari care te framanta in dragoste.

Webinariile Find Love sunt ca o scoala pentru dragoste in care vei primi suport si vei invata intr-o comunitate alaturi de zeci de femei care se sprijina in momente dificile cum sa ai dragoste si fericire.

Click pentru detalii Aici.

Cu drag,

Andrada

Îți poți găsi dragostea cu sfaturile mele in dragoste din Newsletter !

Primesti Secretul Puterii Feminine și Acces la Webinariile gratuite pentru Comunitatea Find Love ca Bonus la inscriere

https://andradadan.com/wp-content/uploads/2015/10/andradadan-logo-tag-w-300x113.png

Ma gasiti si pe: