Nou - Scoala Find Love Webinarii Gratuite * Andrada Dan

19/10/2020by Andrada Dan

Ce-ar fi daca ai putea invata cum sa-ti transformi viata amoroasa – chiar daca nu exista deloc un barbat sau se indeparteaza si te simti singura, speriata si suparata ?

… Ce-ar fi daca ai sti cum sa schimbi totul ?

In cadrul seminariilor mele live, vei invata care sunt blocajele tale in dragoste, cum sa atragi un barbat, cum sa te conectezi cu el si sa-i inspiri angajamentul, cum sa iti cresti stima de sine, cum sa repari si sa previi problemele care pot sa apara intr-o relatie, ascultand sfaturi si raspunsuri live la intrebarile care framanta zeci de femei in dragoste.

Ai acces mai jos la primul seminar live gratuit:

„Cum sa nu mai atragi barbati care te dezamagesc si cum sa fii iubita!”. Click pentru ascultarea seminarului gratuit Aici.

Dacă vrei sa te alături Comunității Find Love, sa aprofundezi cum sa atragi un barbat și cum sa schimbi situația in care te afli, te poți înscrie și tu la seminariile live care au loc in cadrul Școlii Find Love.

Pe lângă programele Find Love, Webinariile Find Love sunt ca o scoala pentru dragoste in care vei primi suport live si vei invata intr-o comunitate alaturi de zeci de femei care se sprijina in momente dificile cum sa ai dragoste si fericire!

Click pentru detalii despre Scoala Find Love, Aici:

Cu drag,
Andrada

Îți poți găsi dragostea cu sfaturile mele in dragoste din Newsletter !

Primesti Secretul Puterii Feminine și Acces la Webinariile gratuite pentru Comunitatea Find Love ca Bonus la inscriere

https://andradadan.com/wp-content/uploads/2015/10/andradadan-logo-tag-w-300x113.png

Ma gasiti si pe: