AtractieCombinatia tentanta care atrage magnetic un barbat ! * Andrada Dan

24/10/2020by Andrada

Ai făcut vreodată ceva „dragut” pentru un bărbat, care ti se parea potrivit – crezând că îl vei apropia – dar apoi s-a îndepărtat complet de tine?

La urma urmei, ți-a plăcut foarte mult acest tip. Părea diferit – de parcă ai putea avea încredere în el. Și chiar părea să aprecieze tot ceea ce ești. De asemenea, părea să respecte faptul că încă nu voiai să te culci cu el.

Dar apoi a doua zi dimineață, vibrația s-a schimbat complet. Era incomod și simțeai că sunteți ca doi străini.

Ce s-a întâmplat?

Surpriza! Ai intrat in energie masculina, l-ai vanat și nici nu ai știut-o !

Iata cum poți vana un barbat din energie masculina, fără sa îți dai seama :

1.Sunându-l pentru că ai auzit sau ai citit despre ceva interesant sau pentru că știai că există un eveniment sau restaurant cool la care vrei să-l inviți.
2.Sunând pentru a-l întreba de ce nu te-a sunat sau daca a patit ceva.
3.Trimitându-i mesaje pe WhatsApp, Facebook, Insta, poze drăguțe, smiley face, sperand sa-i amintesti de tine, sau sa ii arati ca te gandesti la el, aratandu-i ca esti disponibila.

4.Trecand pe lângă casa lui sau locurile pe care el le frecventeaza, încercând să inițiezi un contact.
5.Întrebându-l ce simte – mai ales întrebându-l ce simte pentru tine sau relație.
6.Lasand un bărbat să-și petreacă noaptea la tine pe canapea sau chiar în același pat cu tine, dar fara sa se  întâmple nimic, incercand sa-i arati ca il primesti in intimitatea ta, ca vrei sa creezi un cadru de intimitate pentru voi dar ca ai limite.

In capul tau, toate acestea “aveau sens”. Acum te framanti. Oare am greșit? Trebuia sau nu trebuia sa ma culc cu el? Te intrebi oare ce nu am facut bine ? Tu ai vrut sa ii dai acces la intimitatea ta, sa creezi intimitate între voi sa ii arați ca nu cedezi ușor și supriza . S-a îndepărtat .

Nu te-ai gandit niciodata ca de fapt toate aceste actiuni il pot indeparta. Nu ar fi trebuit sa fie mai interesat de tine ? Doar i-ai aratat ca esti disponibila, draguta cu el si ca ai si limite.

Te gandesti ca poate ai gresit ca nu te-ai culcat cu el. Ca poate de aceea s-a indepartat? Esti confuza. Nu intelegi ce anume ai gresit si de ce s-a indepartat.

Ce se intampla acum, dupa aceste momente placute petrecute alaturi de el, este frustrant pentru tine.

Totul parea ok și apoi dintr-o dată el devine ciudat și distant.

Iata de ce s-a indepartat !  De la schimbul de energie, de la tine catre el.  Energia ta este indreptata catre el. Il vanezi. El este trofeul. Si vrei sa controlezi relatia sa se intample. Actionezi pentru relatie. Planifici. Initiezi. O femeie insa nu poate face relatia sa se intample. Barbatul actioneaza.

Actionezi ca un barbat fara sa iti dai seama, ceea ce il indeparteaza. Ai iesit din energia feminina care atrage un barbat si il inspira sa ramana si sa se indragosteasca. Ai intrat in energie masculina, ceea ce il indeparteaza.

Un barbat se indragosteste de la o combinație tentanta pe care o deține o femeie in energie feminina : Siguranța și Fiori.

Fiorii sunt ceea ce atrag un barbat și îl fac sa între in rolul lui masculin sa fie atras de tine si sa te vâneze. Fiorul este dat de caldura unei femei dar si de distanta si taria ei. Ceva pretios, atragator dar care nu este chiar la indemana.

Ca un diamant pretios, Straluceste in vitrina, te atrage cu lumina si valoarea lui dar stii ca nu il poti avea pe loc, ca nu este la dispozitia si indemana tuturor.

Este misterul feminin. Acel ceva care incita si atrage magnetic un barbat.

Nu poți convinge un bărbat să fie atras, sa se îndrăgostească sau sa te iubească ! Un barbat fie te place, fie nu te place dar îl poți duce acolo.

Una dintre cele mai puternice modalități de a face acest lucru este să te lași ghidată mai degrabă de energia ta feminină decât de masculin adică sa renunți la control și la acțiune.

Energia feminină înseamnă să fii în loc să faci. Când te concentrezi pe simplul moment în care te afli acum și te bucuri de compania și atenția unui bărbat, de tine, de viața ta așa cum este ea acum, îți schimbi automat vibrația, astfel încât acesta să poată păși în rolul masculin, de fapt.

Controlul, actiunea, initierea, a oferi, a planifica, a gandi, a obtine, a intelege sunt energie masculină. Ratiunea, actiunea este masculin. Când un barbat se întâlnește cu o femeie in energie masculina, in control, in actiune, in ratiune se anulează atracția și conexiunea. El nu te va vedea ca pe o femeie.

Un barbat nu poate fi atras de alt barbat! Actiunea si Controlul din partea unei femei anulează atracția și conexiunea. Când ești in energia controlului, a actiunii, in minte, in logica, in scenarii ești in energie masculină și un bărbat nu va pasi in rolul lui masculin in prezenta ta.

Pentru asta trebuie sa renunți la control, sa inițiezi, sa planifici, sa faci strategii  și sa trăiești in momentul prezent, in organic și spontan, ținând cont desigur de limite, putere personală, stima de sine și alegeri.

Când nu controlezi realitatea, spontanul, ce se întâmpla,  dar te și valorizezi, ai limite si faci alegeri sanatoase, ii transmiți unui barbat Siguranta și Fiori. Așa ii vei inspira atracția și angajamentul.

Va simti ca este atins de tine, de ceva nedefinit , misterios, ca un diamant pe care ti-l doresti cu orice chip. Va simti ca este dispus sa faca orice sa te aiba. Va simti si atractie si ca esti pretioasa. Te va iubi dar te va si respecta.  Este pura energie feminina care inspira un barbat sa actioneze dar si devotamentul lui !

Bărbații sunt atrași de noi femeile datorită naturii noastre feminine. Când ești sinele tău natural feminin, fără sa actionezi, sa planifici, sa controlezi, doar traind, experimentand, simțind, si alegand din putere personala, iubire si stima de sine, un barbat se activează instant in prezenta ta.

Un bărbat nu va fi atras și nu se va îndrăgosti niciodată de tine dacă nu îți împărtășești sinele tău feminin cu el, adică conceptul Find Love, Tarie interioara – imi onorez sinele feminin cu iubire, grija, limite , stima de sine și Fiori – sunt deschisă, nu controlez, ma abandonez momentului prezent si primesc ce se intampla acum.

Cum ar fi daca ai putea sti cum sa schimbi totul ?

Cursul meu intensiv de consiliere relatii – Find Love, te poate ajuta !

Vei afla cum sa it accesezi Energia feminina – Tarie și Fiori, cea care atrage magnetic un barbat și ii inspira devotamentul și angajamentul pentru totdeauna.

Find Love, este un curs in care vei invata secrete, instrumente si tehnici despre energie feminina, dating si relatii care functioneaza la un nivel profund, astfel incat un barbat se va simti profund atins si atras de tine.

Vei invata un nou limbaj al dragostei, cum sa comunicipostura corpului, cum sa iti gestionezi emotiile, cum sa iti accesezi energia feminina, cum sa actionezi in interactiunea cu un barbat astfel incat sa-i inspiri dragostea si angajamentul pentru totdeauna.

Click pentru detalii Aici.

Cu drag,

Andrada

Îți poți găsi dragostea cu sfaturile mele in dragoste din Newsletter !

Primesti Secretul Puterii Feminine și Acces la Webinariile gratuite pentru Comunitatea Find Love ca Bonus la inscriere

https://andradadan.com/wp-content/uploads/2015/10/andradadan-logo-tag-w-300x113.png

Ma gasiti si pe:

© AndradaDan | Website By Webmasters.ro