Ce tanjeste sa simta un barbat langa o femeie, astfel incat sa o vrea pentru totdeauna ! * Andrada Dan

25/11/2021by Andrada Dan

Cand un barbat va simti acest vibe de la o femeie, va realiza ca este the one, femeia pe care o iubeste si langa care vrea sa isi petreaca restul vietii. Este un sentiment complex si profund care il va face sa realizeze ca esti the one pentru el.

Poti sa iti imaginezi cum ar fi ca un barbat sa fie atat de indragostit de tine, incat sa nu ai nici un dubiu ca va ramane langa tine pentru totdeauna ?

Sa nu iti faci griji daca suna, daca te iubeste sau daca face tot ce poate sa te faca fericita.

Cum ar fi sa nu iti mai faci excesiv griji despre ce face sau nu face un barbat , sa depui atat de mult efort sa il faci sa te iubeasca, ca apoi sa sfarsesti cu inima franta ?

In loc sa te simti asa nelinistita, cum ar fi sa te trezesti dimineata cu sentimentul delicios ca barbatul de langa tine crede ca esti cea mai minunata femeie din lume pe care si-o doreste pentru tot restul vietii alaturi de el.

Ce il face pe un barbat sa simta asa pentru o femeie ?

Marea greseala despre dragoste

Majoritatea femeilor desi se lupta din toate puterile pentru a castiga iubirea unui barbat si fac o multime de lucruri pentru el, nu stiu ce face un  barbat sa se indragosteasca.

Iti inchipui ca daca arati bine, daca ii gatesti, daca esti draguta cu el, daca aveti aceleasi interese si hobby-uri, daca va doriti aceleasi lucruri, atunci va potriviti si crezi ca asta il va face sa te iubeasca.

Crezi ca te va iubi pentru cat de buna si generoasa esti cu el sau pentru cat de buna esti la pat.

Astfel ca faci o multime de lucruri pentru el, sa incerci sa ii arati cat de multe calitati posezi: ii gatesti, initiezi, ii arati grija cand se simte rau.

Toate aceste actiuni iti vor aduce un “iubit” dar nicidecum iubirea pe care o cauti. Va fi cu tine pentru ca ii esti comoda.

Dar nu va simti in adancul inimii acel sentiment de “Femeia aceasta este femeia vietii mele, care ma implineste, alaturi de care vreau sa imi petrec restul vietii”.

Dar cum se indragosteste un barbat ?

Un barbat se indragosteste cand simte ca tu iti poti simti emotiile. Pentru ca atunci simte ca se afla ACASA  langa tine.

Un barbat tanjeste sa simta acest sentiment de acasa langa o femeie.

Este un sentiment pe care il simte in stomac. Pur si simplu simte ca doar tu il implinesti si nici o alta femeie. Acel sentiment de liniste, de deplin, ca poate fi el langa tine, un sentiment pe care nu l-a mai simtit langa nici o alta femeie.

Daca poti declansa aceste sentimente de acasa pentru un barbat, nu te va parasi niciodata.

Cum poti face un barbat sa simta acel sentiment de acasa langa tine ?

Cheia este ca nu trebuie sa faci nimic pentru el sa se simta acasa langa tine, ci doar sa poti tu sa iti cuprinzi emotiile. Nu trebuie sa ai grija de el sau de emotiile lui ca o mama sau ca un terapeut. Paradoxal cand te concentrezi pe el si pe emotiile lui, nu se va simti acasa langa tine, se va simti presat, deloc atins de tine.

In schimb, cand te concentrezi pe experienta ta, cand poti sa cuprinzi ce simti, in acelasi timp poti sa cuprinzi experienta momentului, ce se intampla, sau ce nu se intampla si ce simte celalalt.

Cand faci asta iti schimbi total vibe-ul. Treci de la agatare (cand ceri ceva de la celalalt), anxietate (groaza si neliniste) si control (cand vrei sa obtii ceva de la barbat) la o femeie relaxata si senzuala.

In programull meu de relatii Feminine Love, vei invata cum sa devii o femeie senzuala, relaxata care atrage magnetic si care declanseaza sentimentul de acasa unui barbat.

In acest program folosesc mitul sirenelor care ii vrajeau pe pescari cu aparitia lor. Cand le zareau pescarii erau vrajiti pe loc, isi zdrobeau barcile de stanca sirenelor si nu se mai intorceau niciodata acasa.

Sirenele isi foloseau energia lor feminina cu care atrageau natural un barbat. In cadrul programului meu Feminine Love, vei invata si tu cum sa iti folosesti energia ta naturala feminina, astfel incat sa atragi natural un barbat, fara efort, lupta si strategii.

Este un curs profund despre atractie si accesarea energiei feminine, in care vei invata cum sa devii atat de atragatoare incat un barbat sa te doreasca doar pe tine.

Programul cuprinde 5 Parti prin care vei intelege si experimenta energia feminina care atrage magnetic, declansand acel sentiment de acasa la un barbat, dorindu-si sa nu te piarda niciodata.

 Click pentru detalii Aici.

Cu drag,

Andrada

 

 

Îți poți găsi dragostea cu sfaturile mele in dragoste din Newsletter !

Primesti Secretul Puterii Feminine și Acces la Webinariile gratuite pentru Comunitatea Find Love ca Bonus la inscriere

https://andradadan.com/wp-content/uploads/2015/10/andradadan-logo-tag-w-300x113.png

Ma gasiti si pe: