Video - Ce sa faci ca un barbat sa te doreasca din nou ! * Andrada Dan

03/12/2021by Andrada Dan

Orice femeie a trecut prin experienta dureroasa a unei despartiri sau a avut momente cand relatia s-a deconectat. Cand brusc s-a oprit sa mai scrie cum scria, cand nu mai suna cum suna, cand nu mai este la fel de interesat ca la inceput.

Poate iti spune ca nu este asa sigur de ce simte, ca vrea timp cu el, ca are o perioada grea la birou. Simti ca s-a schimbat ceva si vrei sa fie iar ca la inceput. Te simti nesigura, inspaimantata. Iti este frica sa nu-l pierzi si incepi sa te agit, ce sa faci,, ca sa il faci sa te doreasca iar.

Sa faci ce trebuie !

Te framanti cum sa il recastigi. Cum sa faci sa fie ca la inceput. Si incepi sa faci o multime de lucruri care din pacate il indeparteaza si mai tare. Si te afunzi si mai mult in disperare, ceea ce te blocheaza si mai tare si nu vei reusi sa il faci sa te doreasca iar.

Vei ramane blocata int-un cerc vicios. Framantare, actiuni gresite, frustrare, neliniste, esec.

Insa daca stii sa faci ce trebuie, stii ce functioneaza si ce nu functioneaza intr-o astfel de situatie, si faci ce functioneaza il poti face sa te doreasca iar si sa revina si mai intens decat la inceput.

Iata 3 pasi prin care poti face ca el sa te doreasca din nou:

Daca vrei ca el sa reviina sau sa te doreasca din nou, vestea buna este ca te pot ajuta.. Important este sa stii cum, sa ai o cale.

Programul meu de relatii Reconnect Love, te poate ajuta.

In cadrul acestui program vei afla calea care functioneaza..

Vei invata ce sa faci si ce sa nu mai faci, astfel incat sa iti transformi relatia, sa incepi sa te simti increzatoare astfel incat partenerul tau sa te vada diferit si sa tanjeasca dupa tine.

Programul cuprinde 5 pași prin care vei afla o cale prin care indiferent cat de dificila pare situatia acum, il poti aduce aproape de tine si transforma situatia in care te afli.

Vei descoperi o cale care functioneaza pentru a crea pasiune, caldura, dorinta si siguranta care te va conduce catre a avea o relatie fericita, bazata pe iubire, grija si conexiune.

Vei primi un plan cu pasi concreti si instrumente de aplicat imediat in viata de zi cu zi, care functioneaza, prin care te vei simti increzatoare, ceea ce te va ajuta sa intorci situatia in favoarea ta, el sa te perceapa diferit astfel incat sa te doreasca din nou, chiar mai intens si sa mentii relatia sa functioneze.

Vei intelege care suntt greselile, ce sa nu mai faci, de ce s-a deconectat relatia ta, care sunt blocajele din relatie care te impiedica sa ai o relatie plina de iubire, pasiune si siguranta si ce sa faci diferit ca sa functioneze pentru tine.

Click pentru detalii Aici.

Cu drag,

Andrada

 

Îți poți găsi dragostea cu sfaturile mele in dragoste din Newsletter !

Primesti Secretul Puterii Feminine și Acces la Webinariile gratuite pentru Comunitatea Find Love ca Bonus la inscriere

https://andradadan.com/wp-content/uploads/2015/10/andradadan-logo-tag-w-300x113.png

Ma gasiti si pe: