Video-Cand sa suni si ce sa faci cand astepti miscarile unui barbat, ca sa revina ! * Andrada Dan

07/01/2022by Andrada Dan

Navigând printre primele etape ale unei relații sau mergând la întâlniri poate fi destul de stresant – mai ales atunci când îți dorești ca el sa te placa și sa te mai caute, neavând însă certitudinea ca o va face.

In astfel de situatii de început este posibil sa te framanti datorită incertitudinii, neștiind ce urmeaza sa se intample, cum sa te comporti, ce sa-i răspunzi sau ce sa spui astfel încât sa te placa si sa nu pari disperata.

Daca nu iti scrie 2 zile, te gandesti sa il suni tu, sa ii scrii, sau daca relatia se afla la inceput si ii astepti miscarile,dorind ca el sa initieze si nu sti ce sa faci, poate fi consumatoar si daca nu stii ce sa faci si faci ce nu trebuie il poti indeparta.

Important este sa stii ce functioneaza si ce nu functioneaza in interactiunea cu un barbat , astfel incat sa ai atitudinea, comportamentul si cuvintele potivite de urmat si aplicat la intalniri, pentru a apropia un barbat si nu pentru a-l indeparta.

Cand sa suni  te poate pune în dificultate, sau cand relatia se afla in stadiul incipient, iar tu aştepţi mişcările lui.

Vizioneaza ce este de facut:

SPEAK LOVE ÎNTALNIRI este un Ghid de Comportament si Comunicare in care vei învața ce are nevoie sa simta si sa audă cuvant cu cuvant un barbat astfel încât sa se conecteze profund cu tine și sa își dorească o relatie pentru totdeauna.

Cuprinde scenarii si script-uri conversationale in care vei afla cum sa te porti si ce sa spui exact unui barbat in orice situatie, de la primul buna, pana la angajament, astfel încât sa-l atragi magnetic și sa-i inspiri natural devotamentul și angajamentul.

In programul Speak Love Întâlniri, vei afla, 3 elemente cheie – Energia potrivita, Intelegerea atractiei, a conexiunii si a modului in care indragosteste un barbat, Cuvintele perfecte, o combinație care inspira dragostea, angajamentul și devotamentul unui barbat pentru totdeauna.

Click pentru detalii Aici.

Cu drag,

Andrada

 

Îți poți găsi dragostea cu sfaturile mele in dragoste din Newsletter !

Primesti Secretul Puterii Feminine și Acces la Webinariile gratuite pentru Comunitatea Find Love ca Bonus la inscriere

https://andradadan.com/wp-content/uploads/2015/10/andradadan-logo-tag-w-300x113.png

Ma gasiti si pe: