Video-Cum reinvii sex-ul, cand barbatul nu mai initiaza ! * Andrada Dan

03/01/2022by Andrada Dan

Ce faci cand ai „relatia perfecta”, dar fara sex, iar tu iti doresti? Imi scriu multe femei care se confrunta cu urmatoarea problema in casnicie sau in relatie: lipsa sexului din partea partenerului, nu pentru ca nu vor ele, ci pentru ca nu vor ei. Tragi de el si spune ca ori nu mai e la varsta tineretii, ori ca e obosit si sa-l lasi in pace.

Initiezi, incerci sa fii draguta, te imbraci sexy, convoci discutii, dai ultimatum, dar pare ca nimic nu il face sa te vrea. Te frustrezi, pentru ca te simti ranita si nedorita. Iti scade increderea in tine si te simti aiurea ca femeie, te gandesti ca este ceva in neregula cu tine,

El iti spune ca este normal sa nu mai fie ca la inceput, sa il lasi in pace, sau iti spune ca nu stii tu cum sa il iei, ca este vina ta si tu esti si mai confuza ca nu stii ce sa faci.

Iata raspunsul la aceasta problema, ca lucrurile sa functioneze penru tine, ca el sa initieze sex natural, nu ca ii ceri tu:

 

Daca esti intr-o situatie similara, sau vrei sa atragi magnetic natural, fara efort, iti  recomand sa parcurgi programul meu de feminitate Feminine Love.

Te va ajuta foarte mult pentru partea de senzualitate, deschidere si cultivare a energiei feminine in relatie, care atrage magnetic un barbat. .Vei invata sa ramai in  energie feminina, sa nu te inchizi, sa ramai receptiva, senzoriala, usoara ceea ce atrage un barbat.

Iti vei catifela emotiile si gandurile sa nu mai fii ca un arici, inchisa ceea ce indeparteaza un barbat.

Este un curs despre feminitate, senzualitate si atractie pentru a crea acel spatiu de confort si siguranta, care genereaza natural atractie, daca stii ce functioneaza  si cum sa incorporezi energia feminina.

Vei invata curm sa iti schimbi vibratia, astfel ca un barbat sa simta natural atractie fata de tine. Vei afla, cum sa iti folosesti energia feminina in interactiunea cu un barbat, ceea ce il atrage la o femeie, inspirand in el dorinta natural sa revina mereu la tine

Secretul care face un barbat sa fie atras numai de tine, sa își dorească sa renunțe la libertatea lui pentru a fi cu tine, este ceea ce tu ai deja – Energia și Puterea Feminina ! Când înveți cum sa o accesezi, vei fi ca un magnet in dragoste și vei deveni obiectul dorintei unui barbat pentru totdeauna !

Tot ce ai nevoie este sa înțelegi cum sa îți descoperi feminitatea, cum sa îți accesezi energia feminina și CUM sa o FOLOSEȘTI. Programul meu Feminine Love, te va ajuta sa îți descoperi puterea feminina pe care deja o ai in interior, cum sa o aduci la suprafața astfel încât sa creezi un nivel de atracție si conexiune pe care un barbat nici nu și le imaginează ca fiind posibile.

Click pentru detalii Aici.

Cu drag,

Andrada

Îți poți găsi dragostea cu sfaturile mele in dragoste din Newsletter !

Primesti Secretul Puterii Feminine și Acces la Webinariile gratuite pentru Comunitatea Find Love ca Bonus la inscriere

https://andradadan.com/wp-content/uploads/2015/10/andradadan-logo-tag-w-300x113.png

Ma gasiti si pe: