Video-Modul gresit prin care incerci sa il faci sa te iubeasca si ce este corect de facut! * Andrada Dan

21/01/2022by Andrada Dan

Te simti neglijata ? Ca nu iti ofera atentie asa cum iti doresti ?

Uita sa te sune si nu face ce iti promite ? Pare ca vrea doar sex?  Atentia si afectiunea sunt  de domeniul trecutului ?

Este foarte neplacut sa treci prin aceste situatii intr-o relatie. Te simti complet neajutorata si incepi sa faci o multime de greseli, crezand ca faci bine ce faci, ca sa il faci sa iti ofere ce iti doresti: atentie, afectiune, angajament, caldura, respect, stabilitate etc.

Insa cand nu faci ce trebuie, lucrurile nu functioneaza si obtii un rezultat pe dos..

Vizioneaza care este cea mai mare greseala pe care o poti face crezand ca il apropii de tine si ce sa faci corect ca sa il inspiri sa te iubeasca:

Explic toate aceste comportamente care nu functioneaza si ce este de facut in Cartea Find Love – Cum sa ai o relatie fericita, pentru rezolvarea si preintampinarea problemelor care pot sa apara intr-o relatie si in programul de Relatii Reconnect Love, pentru reconectarea relatiei.

In cadrul cartii si al programului vei invata cum sa faci lucrurile diferit. Vei invata cum sa te opresti sa faci ce nu functioneaza. Femeile care au implinire in dragoste nu sunt cele mai frumoase, cele mai destepte sau cele mai sexy femei, ci sunt femeile care fac ce trebuie.

Click pentru detalii Aici.

In cadrul programului Reconnect Love vei invata un mod de a fi cum sa faci un pas in spate dar in acelasi timp sa ramai deschisa, calda si iubitoare fara ca el sa mai simta presiunea ta.

Te voi ghida in cadrul programului sa inveti lucruri noi care functioneaza si te vor ajuta si mai mult.

Vei invata ce sa faci si ce sa nu mai faci, astfel incat sa iti transformi relatia, sa incepi sa te simti increzatoare astfel incat partenerul tau sa te vada diferit si sa tanjeasca dupa tine.

In programul Reconnect Love, vei afla:

  • calecare functioneaza pentru a crea pasiune, caldura, dorinta si siguranta care te va conduce catre a avea o relatie fericita, bazata pe iubire, grija si conexiune 
  • Un plancu pasi concreti si instrumente de aplicat imediat in viata de zi cu zi, care functioneaza, prin care te vei simti increzatoare, ceea ce te va ajuta sa intorci situatia in favoarea ta, el sa te perceapa diferit astfel incat sa tanjeasca dupa tine si sa mentii relatia dorita
  • De ce s-a deconectat relatiata, care sunt blocajele din relatie care te impiedica sa ai o relatie plina de iubire, pasiune si siguranta si ce sa faci diferit pentru rezultate diferite
  • Un limbaj al dragostei bazat pe abilitati noide relationare in dragoste, cu barbatul tau si cu tine insati, care te vor conduce catre un nou mod de a fi, care il va inspira sa devina partenerul perfect pentru tine si sa ai o relatie bazata pe devotament, respect, caldura si siguranta

Programul cuprinde 5 parti prin care vei invata cum sa schimbi situatia si sa iti reconectezi relatia.

Click pentru detalii Aici.

Cu drag,

Andrada

Îți poți găsi dragostea cu sfaturile mele in dragoste din Newsletter !

Primesti Secretul Puterii Feminine și Acces la Webinariile gratuite pentru Comunitatea Find Love ca Bonus la inscriere

https://andradadan.com/wp-content/uploads/2015/10/andradadan-logo-tag-w-300x113.png

Ma gasiti si pe: