Video-Cum sa il atragi daca te-a cucerit si apoi a devenit distant ! * Andrada Dan

30/01/2022by Andrada Dan

O experienta oribila in dragoste poate fi urmatoarea: un barbat de care nu erai neaparat interesata sau nu te atragea in mod deosebit a facut tot posibilul sa te cucereasca.Ti-a aratat ca te place, te-a curtat, te-a ascultat si astfel a reusit sa te faca sa il placi.

In cele din urma te-a cucerit. Dar apoi brusc s-a retras, lasandu-te confuza si ranita.

Nu cred ca exista o experienta mai frustranta decat sa treci printr-o astfel de situatie, mai ales ca la inceput el era cel interesat si isi dorea ca tu sa ii dai o sansa.

Iti consumi energia din cauza lui si te simti dezamagita,ranita de comportamentul si noua lui atitudine. Oricat de mult incerci sa intelegi ce s-a intamplat cu el si de ce s-a schimbat nu reusesti.

Daca la inceput iti era indiferent daca te suna sau te placea, acum nu mai este asa, deoarece timpul a trecut si te-ai legat de el. Acum iti place si esti interesata de el.

Adica te-ai investit in relatia cu el: emotional, afectiv, hormonal sau in alte moduri de care tu ai nevoie (atentie, afectiune, conexiune, sex etc ).

Vizioneaza ce ai gresit si este de facut sa atragi un barbat care sa te doreasca pentru totdeauna:

Exisa un mod de a fi magnetic, care te salveaza de experiente neplacute si suferinta.

Cand inveti sa fii centrata si deschisa sa schimba totul. Dispare disperarea, agatarea, nevoia de a fi cu un anume barbat .Ei vor fi cei care te vor vana si dori mereu iar tu vei ramane stabila si centrata, alegand barbatul potrivit.

Este un mod de a fi prin care devii extrem de atractiva, prin care te vei simti foarte puternica si centrata in interior dar foarte senzitiva si deschisa in exterior.

Incepi sa iti simti energia feminina care atrage magnetic un barbat si tu doar raspunzi.

Devino bucuroasa ca esti tu cu tine. Lasa-l sa se estompeze. Devino femeia aceea senzoriala cu putere, nu femeia care acum este moale pe interior  si se straduieste sa il cucereasca.

Cand devii aceasta femeie senzuala, misterioasa, care are putere personala, care poate simti orice si tot ok este indiferent de ce se intampla atunci un barbat este captivat de tine.

Este ca o potiune magica.

Cand faci asta iti schimbi total vibe-ul. Treci de lalipsa centrarii, de la moliciune interna si agatare (cand ceri ceva de la celalalt), anxietate (groaza si neliniste) si control (cand vrei sa obtii ceva de la barbat) la o femeie centrata, relaxata si senzuala, extrem de atractiv pentru un barbat.

Cursul meu Feminine Love, te poate ajuta..

In programull meu de relatii Feminine Love, vei invata cum sa devii o femeie centrata, senzuala, relaxata care atrage magnetic.

In cadrul programului, vei invata cum sa iti folosesti energia ta naturala feminine (centrare senzualitate, astfel incat sa atragi natural un barbat, fara efort, lupta si strategii.

Este un curs profund despre atractie si accesarea energiei feminine, in care vei invata cum sa devii atat de centrata si atragatoare incat un barbat sa te doreasca doar pe tine.

Programul cuprinde 5 Parti prin care vei intelege si experimenta energia feminina care atrage magnetic, declansand acel sentiment profund de atractie la un barbat, dorindu-si sa nu te piarda niciodata.

 Click pentru detalii Aici.

Cu drag,

Andrada

Îți poți găsi dragostea cu sfaturile mele in dragoste din Newsletter !

Primesti Secretul Puterii Feminine și Acces la Webinariile gratuite pentru Comunitatea Find Love ca Bonus la inscriere

https://andradadan.com/wp-content/uploads/2015/10/andradadan-logo-tag-w-300x113.png

Ma gasiti si pe: