Video-Cum sa il atragi cand un barbat ezita si este nehotarat ! * Andrada Dan

03/02/2022by Andrada Dan

Daca esti intr-o relatie, in care el iti trimite semnale contradictorii, stiu cat de frustrant poate fi.

Sunteti impreuna de ceva timp, insa simti ca ceva nu este in regula. Este interesat de tine in continuare, dar cu toate acestea nu face planuri pentru un  viitor impreuna.

Cumva se poarta ca si cand nu este ceva sigur. Te suna mai putin dar totusi te suna. Petrece mai mult timp singur decat cu tine sau cu baietii.

Petrece timp si cu tine dar nu iti ofera foarte mult timp si energie cat isi aloca pentru el si in afara relatiei voastre. Este mai preocupat de el si de viata lui in afara relatiei voastre decat de tine si de a depune efort pentru inaintarea relatiei.

Cumva ai o relatie dar ai intrat intr-o rutina care nu duce relatia la urmatorul nivel: initaza intalniri si telefoane din cand in cand, cate o iesire cu prietenii, cate un weekend dar cam atat.

Te cauta, te suna, dar ceva lipseste. Nu esti sigura de ce va urma. Esti intr-o alerta.

Cand esti in aceasta alerta esti nesigura si incepi sa faci o serie de greseli care nu functioneaza: sa incerci sa il convingi, sa il intrebi de ce s-a schimbat, ce are de gand cu relatia, sa ii faci reprosuri ca nu iti ofera timp si ca sta mai mult cu baietii, sa incerci sa il cuceresti tu aratandu-i ce partida minunata esti, sa faci o multme de gesturi dragute pentru el, sa ii arati ce loiala ii esti si cat de multe lucruri faci pentru el, incercand sa-i demonstrezi angajamentul tau pentru el si relatie.

Opreste-te ca nu va functiona!

Urmareste de ce si ce este de facut cand el ezita:

Daca vrei sa inveiti cum sa inspiri angajamentul unui barbat, atunci programul meu de Relatii Find Love te poate ajuta.

Vei invata ce anume inspira un barbat la angajament si daca este capabil si potrivit pentru angajament.

Este un curs in care vei descoperi secrete, instrumente si tehnici despre energie feminina, dating si relatii care functioneaza la un nivel profund, astfel incat un barbat se va simti profund atins si atras de tine.

Vei invata cum sa te pozitionezi vis-a-vis de un barbat fara sa simta ca pui presiune pe el si sa nu se indeparteze, nerenuntand nici o clipa la ce vrei tu

Vei invata un nou limbaj al dragostei, cum sa comunicipostura corpului, cum sa iti gestionezi emotiile, cum sa iti accesezi energia feminina, cum sa actionezi in interactiunea cu un barbat astfel incat sa-i inspiri dragostea si angajamentul pentru totdeauna.

Click pentru detalii  Aici.

Cu drag,

Andrada

Îți poți găsi dragostea cu sfaturile mele in dragoste din Newsletter !

Primesti Secretul Puterii Feminine și Acces la Webinariile gratuite pentru Comunitatea Find Love ca Bonus la inscriere

https://andradadan.com/wp-content/uploads/2015/10/andradadan-logo-tag-w-300x113.png

Ma gasiti si pe: