Video-3 Moduri cum sa atragi un barbat bun, nu unul care dezamageste! * Andrada Dan

30/03/2022by Andrada Dan

Cand ai avut o relatie in care ai suferit stai, si te intrebi oare de ce atragi barbati care te lasa cu inima franta. Vrei sa intelegi de ce ti se intampla asta si cum sa nu mai treci prin suferinta in dragoste.

Speri ca data viitoare sa fie altfel dar iti este frica ca vei pati la fel.

Stadiile initiale ale unei relatii in perioada de dating pot fi foarte nelinistitoare. Tocmai ca ai trecut prin dezamagire de la relatia anterioara, te framanti si mai tare de frica sa nu patesti la fel.

Te intrebi sau iti suni prietenele si le intrebi si pe ele. Ma va mai suna ? Oare ma va mai cauta ? Oare ma place ? Oare se mai vede si cu altcineva ? Oare este la fel ca ceilalti? Oare voi suferi iar?

Destul cat sa te simti infricosata si neputincioasa , ceea ce iti creaza o stare total neplacuta, pentru ca nu stii ce va urma si daca este un barbat bun. Ai o multime de indoieli si intrebari fara raspuns.

Ai da orice sa stii daca este un barbat bun, care chiar merita si sa nu te mai framanti atat.

Uitandu-te in trecut la relatiile in care ai suferit, iti dai seama ca ai facut o multime de lucruri pentru el si relatie si ai pierdut timp si energie pretioasa pentru un barbat care nu a meritat, lucruri pe care acum nu le-ai mai face.

Iti spui ca ai pierdut timp si energie, sperand ca el se va shimba sau ca va vedea ce femeie minunata esti. Iar asta nu s-a intamplat. Si iti pare rau ca te-ai consumat in zadar si iti este frica ca mereu va fi asa.

O sa te ajut sa intelegi cum sa recunosti de la inceput daca un barbat este bun pentru tine si sa nu mai gresesti de la bun inceput. Asa vei scuti energie si lacrimi inutile.

Prima oara te voi ajuta sa intelegi de ce te atragi barbati nepotriviti care ti-au adus suferinta si dezamagire, ca sa nu mai faci pe viitor aceleasi greseli.

Exista un motiv pentru care alegi barbatii nepotriviti. Si anume modul prin care tu iti faci alegerile. Ai o busola stricata la barbati care nu te duce in directia buna, catre iubire ci catre suferinta.

Vizioneaza 3 motive cum alegi acum barbatii nepotriviti, si cum sa nu mai gresesti sa poti atrage un barbat bun:

Asa ca nu cred ca vrei sa mai alegi un barbat nepotrivit de la inceput, sa stai sa treci prin dezamagire ca sa iti da seama ca nu este bun pentru tine.

Vrei sa stii mai devreme, din prima si sa scutesti suferinta, dezamagire si iluzie.

Programul meu de relatii Find Love, te poate ajuta.

Prin acest program, vei invata un nou mod de a fi, prin care sa nu mai suferi, sa nu te mai destabilizezi asa usor, sa ramai realista si centrata si sa stii din prima daca este un barbat bun, care merita.

Tu ai un suflet minunat si o natura buna si iubitoare. Nu trebuie sa renunti la emotiile tale frumoase si la natura ta iubitoare.

Vei invata in cadrul programului Find Love, cum sa ramai centrata si stabila, si sa nu te mai investesti cand un barbat nu are sentimente reale pentru tine.

Vei invata cum sa te concentrezi asupra ta, cum sa iti contii emotiile, cum sa vezi realist lucrurile si sa nu cazi in capcana iluziei si cum sa recunosti un barbat bun care sa te merite.

Vei invata cum sa nu mai pici in capacana relatiilor imaginare si cum sa nu mai treci prin experiente care iti aduc dezamagire si cum sa fugi de barbatii care nu sunt capabili de iubire reala autentica, sa nu mai simti niciodata ca tanjesti in relatie.

Este un curs in care vei invata secrete, instrumente si tehnici despre feminitate, dating si relatii care functioneaza la un nivel profund, astfel incat un barbat se va simti profund atins si atras de tine.

In programul Find Love, vei afla:

  • O hartade urmat cu un sistem care functioneaza cu adevaruri despre iubire si relatii, care te vor indruma sa atragi un barbat bun alaturi de care sa iti construiesti o relatie implinita.
  • Un nou mod de a fi, astfel incat sa simti ca ai puterea in relatie
  • Un plancu pasi concreti si instrumente de aplicat imediat care functioneaza, astfel incat sa nu mai stai in confuzie si nesiguranta, prin care vei afla calea pentru a gasi iubirea pe care o cauti

Programul cuprinde 6 pași prin care vei afla o cale prin care poti gasi, atrage si pastra un barbat bun potrivit pentru tine, alaturi de care sa ai o relatie implinita

Te vei simti sigura si increzatoare fara frica si cu busola reparata ca stii sa alegi si sa atragi un barbat bun.

Click pentru detalii Aici.

Cu drag,

Andrada

Îți poți găsi dragostea cu sfaturile mele in dragoste din Newsletter !

Primesti Secretul Puterii Feminine și Acces la Webinariile gratuite pentru Comunitatea Find Love ca Bonus la inscriere

https://andradadan.com/wp-content/uploads/2015/10/andradadan-logo-tag-w-300x113.png

Ma gasiti si pe: