Video-Cum sa fii cea mai importanta pentru un barbat! * Andrada Dan

05/04/2022by Andrada Dan

Ti se intampla ca un barbat sa fie atat de important pentru tine, incat sa suporti un comportament nepotrivit din partea lui, dezamagire si suferinta?

Inseamna atat de mult pentru tine incat il pui mai presus decat fiinta ta si te straduiesti sa ii faci pe plac, cum sa te comporti si ce sa spui ca sa faci sa fie bine in relatie ? De parca ai crede ca daca faci ce trebuie pentru el, lucrurile s-a schimba?

Probabil ca faci strategii, vorbesti despre el cu prietenele tale, te ingrijorezi despre ce crezi ca ar putea gandi despre tine sau despre ce ar putea sa urmeze in relatie.

Pe de alta parte cu un barbat fata de care nu simti nimic abia daca iti mai amintesti ca exista.

Urmareste in acest video de ce nu functioneaza ce faci si cum sa fii o prioritate pentru el:

El nu este atat de important pentru tine, decat doar cand iti implineste dorintele. In rest este doar in trecere in viata ta, un barbat cu care ai petrecut un timp, dar atat.

Opreste-te sa il mai faci centrul universului tau. Orice barbat care se va apropia de tine si va simti ca tu esti cea mai importanta persoana din viata ta, va simti puterea asta a ta si se va simti inspirat de modul in care tu te valorizezi.

In programul meu Feminine Love, vei invata cum sa te valorizezi, si cum sa iti accesezi aceasta tarie si putere interioara, astfel incat sa inspiri un barbat sa depuna efort pentru tine.

Nu este nevoie de mult efort din partea ta, deoarece ca femei toate ne-am nascut cu aceasta putere naturala, magnetica asupra unu barbat.

Numai ca majoritatea am pierdut-o pe drum. Un barbat nu te va iubi pentru cat de mult ii arati ca este important pentru tine.

Un barbat te va iubi, pentru ce esti tu, pentru fiinta ta, nu pentru ce faci tu pentru el. Pentru asta este nevoie sa te intaresti pe interior si sa nu te mai agati si atasezi de barbatii care sunt in trecere prin viata ta.

In programul meu Feminine Love, vei invata cum sa iti accesezi puterea feminina, astfel incat sa ramai sigura si centrata indiferent de ceea ce face un barbat.

Aceasta tarie si centrare, a ta, va inspira un barbat puternic masculin sa faca lucruri pentru tine, sa te cucereasca, sa fii o prioritate pentru el.

Daca simti ca iti vine sa ii oferi unui barbat care nu ti-a dovedit ca te merita, opreste-te.

Daca simti ca nu te poti controla, asculta programul meu Feminine Love ori de cate ori iti vine sa il suni, sa ii oferi, sau sa il convingi ce femeie buna esti tu.

Te vei simti mai puternica, mai atragatoare si vei sti ce sa faci astfel incat sa devii irezistibila, fara sa te compromiti.

Astfel vei deveni o prioritate pentru un barbat.

Click pentru detalii program Feminine Love,  Aici.

Cu drag,

Andrada

Îți poți găsi dragostea cu sfaturile mele in dragoste din Newsletter !

Primesti Secretul Puterii Feminine și Acces la Webinariile gratuite pentru Comunitatea Find Love ca Bonus la inscriere

https://andradadan.com/wp-content/uploads/2015/10/andradadan-logo-tag-w-300x113.png

Ma gasiti si pe: