Oferta speciala: Speak Love Intalniri si Speak Love Relatii, reducere 20% + 1 Sesiune Bonus * Andrada Dan

13/12/2022by Andrada Dan

Buna,

Azi am un cadou special pentru tine!

Vreau sa iti ofer un cadou special – 20% reducere pentru unul dintre cele 2 Programe de Comunicare + 1 sesiune Bonus cu mine.

Daca esti singura, si il cauti pe Mr Right, ai tot felul de temeri: daca te va mai cauta, daca spui ce trebuie la intalnire, cum stii cand e cazul sa ai sex cand nu e cazul, cum sa te comporti sa nu pari nici prea disponibila dar nici prea inchisa. Edsti ca intr-un carusel, sus, jos. Acum sus si fericita, cu speranta in suflet ca te cauta, apoi jos, dezamagita cand nu te mai cauta cateva zile.

De indata ce esti intr-o relatie, incep alte griji, Chiar daca tu crezi ca in sfarsit te poti relaxa ca esti in siguranta intr-o relatie, brusc si o relatie se poate schimba, cand partenerul tau nu mai este asa atras de tine, cand nu te asculta cand comunici cu el, cand sunt certuri si probleme de comunicare si nu ajungeti la nici un consens si relatia se deconecteaza.

Din moment ce ai parcurs probabil materialele mele deja, esti o persoana speciala pentru mine, deoarece stiu ca esti o femeie cu vointa si determinare sa isi transforme relatia cu dragostea.

Stii deja din programele mele, ca instrumentele mele functioneaza cand le practici. Te simti centrata, mai sigura, deoarece emotiile tale nu mai sunt la mila unui barbat indiferent de ce spune sau ce face.

Urmare acestei sigurante si centrari devii atractiva si magnetica.

Avand in vedere ca esti deja parte din Comunitatea Find Love, vreau sa ai acces mai usor la cat mai multe instrumente care sa te ajute sa iti cresti siguranta si puterea in dragoste.

De aceea veau sa ai acces acum la Programul Speak Love Intalniri sau Speak Love Relatii, care crezi ca te ajuta acum cel mai mult sau amandoua, la un pret redus de 20%.

Poti achizitiona unul la alegere sau daca le iei pe ambele beneficiezi de reducere la ambele dar si de o sesiune bonus cu mine.

Am selectat aceste doua programe, deoarece au o componenta practica in Comunicare si Comportament, fie ca esti la intalnire si apoi intr-o relatie.

Daca esti la date…

…stii cat de imprevizibil poate fi un barbat si ca adesea te gandesti daca mai bine ai fi  spus altceva sau ai fi facut altfel sau nimic, poate lucurile ar fi evoluat altfel.

In programul Speak Love Intalniri, te voi invata exact ce cuvinte atrag la date un barbat, astfel incat sa fie atras mereu de tine.

Te va ajuta sa ai claritate in ceea ce priveste acele momente initiale din perioada de date, cum sa interactionezi cu un barbat, pana ce vei avea din partea lui genul de angajament pe care il doresti.

Vei invata ce sa spui si ce sa nu spui la intaniri, cand sa suni si cum sa gestionezi acele situatii confuze care apar pe parcurs. Vei invata ce sa spui cand:

 • Nu suna cand spune ca suna… cum sa comunici ce vrei, fara sa fii needy
 • Anuleaza intalnirea in ultimul moment sau intarzie la intalnire – cum sa il inspiri sa initieze si sa fie serios
 • Vorbeste de fosta – ce sa spui fara sa fii afectata
 • Te-ai atasat dupa sex si el se retrage – vei afla ce il va face sa revina si sa te doreasca mai tare
 • Nu duce relatia la un alt nivel, si sunteti impreuna de ceva timp… cum sa vorbesti de angajament fara sa fii needy
 • Etc, etc

multe scenarii si situatii care apar la intalnire pe care le vei regasi in cadrul programului, care cuprinde si un  pdf cu Script-uri Conversationale pentru toata gama de situatii de la intalniri.

Click pentru detalii Program Speak Love Intalniri Aici.

 

Daca esti deja intr-o relatie…

In programul meu Speak Love Relatii, te voi invata cum sa interactionezi si cum sa comunici cu un barbat astfel incat sa il inspiri  sa vina mai aproape de tine zi de zi.

Vei invata:

 • Cum sa comunici astfel incat sa inpiri un barbat sa fie barbatul pe care il doresti sa fie – cu mai multa afectiune, atentie si tandrete

Ce sa spui cand:

 • Nu iti implineste nevoile emotionale sau nu te trateaza bine… iti voi arata cum sa gestionezi situatia
 • Vrei mai mult romantism – iti voi arata cum sa comunici fara sa fii needy sau sa cersesti atentie
 • Pasiunea si sex-ul au disparut– iti voi arata cum sa reaprinzi scanteia
 • Te-a tradat cu alta femeie… cum sa gestionezi una dintre cele mai dureroase situatii astfel incat sa iti recastigi puterea
 • Exista furie si distantare in relatie… Iti voi arata cum sa te reconecteziI’ll
 • Este critic si te simti pusa la pamant… Iti voi arata cum sa te ridici si sa iti protejezi stima de sine instant
 • Etc, etc

multe scenarii si situatii care apar intr-o relatie pe care le vei regasi in cadrul programului, care cuprinde si un  pdf cu Script-uri Conversationale pentru toata gama de situatii dintr-o relatie

Cand vei folosi script-urile conversationale din programul de comunicare Speak Love Relatii, vei simti ca si cand esti intr-o relatie noua, deoarece vei experimenta o noua conexiune cu barbatul tau.

Click pentru detalii Program Speak Love Relatii Aici.

Cu drag,

Andrada

Îți poți găsi dragostea cu sfaturile mele in dragoste din Newsletter !

Primesti Secretul Puterii Feminine și Acces la Webinariile gratuite pentru Comunitatea Find Love ca Bonus la inscriere