Povestea unei fete care a trecut de la nesiguranta la casatorie in cateva luni! * Andrada Dan

14 decembrie 2022by Andrada Dan

Daca esti intr-o situatie in care astepti ca barbatul tau sa se hotarasca in privinta ta, ei bine a sosit momentul sa inveti cum sa devii femeia fara de care un barbat nu poate sta.

Iata cum a facut Ioana sa ajunga dintr-o situatie cu un barbat care nu voia casatorie si copii la casatorita si copil intr-un timp foarte scurt.

Urmareste in acest video cum a reusit:

Cand un barbat iti spune ca nu este gata pentru casatorie sau iti arata ca nu vrea, important este ca tu sa iti amintesti ce vrei, si anume un barbat care are aceleasi obiective ca si tine si le vrea implinite alaturi de tine: familie, casatorie copii etc.

Puterea unei femeie consta in ce vrea ea si in a persevera in ceea ce isi doreste, fara frica cu curaj. Uneori chiar obstacolul pe care il intampini este solutia pentru ce vrei, daca stii sa il folosesti in favoarea ta.

Ca in cazul Ioanei, faptul ca fostul partener nu a vrut casatorie si copii, a facut-o sa renunte la un partener care nu ii oferea ce isi dorea, fapt ce i-a adus in scurt timp un partener care i-a oferit ce si-a dorit.

Angajamentul tau fata de tine, cand iti spui tie da, si nu la ce nu este disponibil pentru ce doresti tu, este ceea ce te conduce catre barbatul potrivit capabil de angajament.

Cand esti cu un barbat care fuge de angajament, singura cale care functioneaza este puterea ta. Sa stii ca meriti un barbat care sa iti ofere ce iti doresti si sa nu renunti la puterea ta pentru un barbat, care sa iti conduca emotiile.

Cand ai putere ca femeie, te ridici deasupra emotiilor tale si iti amintesti ca este mai important ce iti ofera un barbat, decat ce simti tu pentru el.

Si cand iti doresti angajament, casatorie, stii ca barbatul potrivit este cel care isi doreste alaturi de tine aceleasi lucruri. Vi se potriveste cronologia relationala. Vrea familie ca si tine si o vrea cu tine.

In momentul cand stii ce vrei si urmezi ceea ce vrei si stii ca este mai important ce meriti si ce vrei decat ce simti pentru un barbat, atunci ti-ai luat puterea inapoi si se petrece un fenomen incredibil.

Este momentul in care se schimba calitatea barbatilor pe care ii atragi. Incep sa apara barbati material de relatie cu angajament care chiar fac pasi concreti in aceasta directie, ca in cazul Ioanei.

Diferenta intre un barbat capabil de angajament si unul instabil, nehotarat (pe care tu nu il vrei, oricum mai ales cand ai putere) este ca niciodata nu o sa iti dea sentimentul ca nu este sigur ca nu te vrea . Vei fi mereu sigura ca te vrea.

Este sensul puterii tale personale, care atrage un barbat capabil de angajament si care te face in aceiasi masura sa renunti la un barbat care nu poate sa iti ofere genul de angajament pe care ti-l doresti.

Daca atragi barbati nehotarati, sau esti cu un barbat incapabil de o relatie cu angajament, Programul meu de relatii Find Love te poate ajuta.

Este un curs in care vei invata cum sa atragi un barbat potrivit si cum sa ai o relatie fericita.

Vei afla cum sa ai un barbat potrivit care sa te doreasca nebuneste, care sa ramana langa tine si sa iti ofere genul de relatie si angajament pe care ti-l doresti.

In cadrul acestui program vei afla:

  • Un mod de a fi in care sa simti ca ai putere, ceea ce atrage magnetic un barbat
  • Un nou limbaj al dragostei, cum sa comunici, postura corpului, cum sa iti gestionezi emotiile, cum sa iti accesezi energia feminina, cum sa actioneziin interactiunea cu un barbat astfel incat sa-i inspiri dragostea si angajamentul pentru totdeauna
  • Psihologia secreta prin care se indragosteste un barbat
  • O harta de urmat cu un sistem care functioneaza cu adevaruri despre iubire si relatii, care te vor indruma sa atragi un barbat bun alaturi de care sa iti construiesti o relatie implinita.

Programul cuprinde 6 pași prin care vei afla o cale prin care poti gasi, atrage si pastra un barbat bun potrivit pentru tine, alaturi de care sa ai o relatie implinita.

Click pentru detalii  Program Find Love, Aici.

Cu drag,

Andrada

 

 

Îți poți găsi dragostea cu sfaturile mele in dragoste din Newsletter !

Primesti Secretul Puterii Feminine și Acces la Webinariile gratuite pentru Comunitatea Find Love ca Bonus la inscriere