Cum ne aduce Coronavirus - Dragoste in Plus in iubire si relatii ! * Andrada Dan

2 aprilie 2020by Andrada Dan

Acum in plina distantare sociala cand singuratea pune stapanire pe inimi, intrebarea care apare este cum voi mai putea sa ma implinesc in dragoste. Oare va fi posibil? Cand se termina? Unde sa pot iesi sa cunosc?

Cei care au fost in relatii care nu au functionat se gandesc sa se intoarca la ex-ul sa nu fie singuri in aceasta perioada.

Cei care sunt in relatii care nu functionau si se vad nevoiti sa petreaca atata timp impreuna se gandesc, ca nu se vor putea suporta.

Ei bine vestea buna este ca aceasta pandemie aduce o oportunitate pentru cresterea posibilitatilor de a avea o relatie mult mai usor ca inainte, de a reconecta relatii care s-au deconectat, de adancire a valorilor familiei.

Coronavirus aduce dragostei un boost. Naste noi posibilitati de implinire in iubire.

Cum ?

Prin  conexiune.  Conexiunea autentica va înlocui consumul dragostei de tip fast-food.

Modul de viața inainte de Coronavirus se desfasura in afara casei. Înainte eram pe fast-food in orice, goneam catre birou, catre mall, catre supermarket.

La fel si in iubire tot pe modul fast-food relationam : atracție, un pranz, o vizita acasa și gata se consuma ce era de consumat fara conexiune si mergeai mai departe fara sa vezi cu adevarat fiinta de langa tine.

Oameni nu se preocupau de oameni. Nu ne vedeam unii pe altii cu adevarat fiind intr-o vesnica goana dupa ceva.

Iar iubirea inseamna conexiune. Iubirea se intampla prin conexiune cu tine si cu cei de langa tine.

Acum datorita izolarii avem un mijloc nou pentru a comunica: on line-ul. Suntem izolați si cautam cu infrigurare sa comunicam. Ne lipseste compania.

Inainte nu eram izolați,  dar nu ne vedeam cu adevărat. Acum ne lipsește ce era un dat obișnuit –  o alta fiinta lângă tine. Acum un contact cu cineva e aur. Deci conexiunea capătă alta dimensiune. Valoarea ființei. Tânjești după relaționare, după caldura primită de la alta fiinta pe care înainte poate nu o prețuiai cu adevărat .

Crizele nasc noi moduri de a fi chiar daca acum nu stim exact ce urmeaza. Se duce o ordine și se naște alta. Nimic nu se pierde, totul se transforma.

Lumea este in mișcare. Acum se naste o alta paradigma. Nu ne mai conectam superficial ca inainte la club, la cafea si gata relatia. Ne conectam prin comunicarea desafsurata frenetic in online prin grupuri de whapp, teleconferinte, filmulete motivationale, videocall-uri etc.

Suntem martorii unui nou tip de relaționare prin conexiune, prin dorința de alta fiinta și prin atenție la fiinta cu care vorbești, prin  constientizarea valorii ei.

Am pierdut compania fizica de toata ziua, insa Coronavirus naste conexiunea autentica între oameni, care este ingredientul cheie in iubire.

Conexiunea va înlocui consumul dragostei de tip fast-food.

Daca te simti singura si esti in cautarea unei relatii si, ei bine poti sa incepi acum o relatie mai mult ca niciodata.

Daca esti intr-o relatie in faza de inceput, acum ai sansa sa faci relatia sa mearga la nivelul urmator.

Daca esti intr-o relatie care s-a deconectat, acum ai sansa sa iti reconectezi relatia.

Urmareste in acest videoclip cum poti sa ai dragoste si o relatie implinita in aceste momente:

Coronavirus nu iti pune viata romantica pe hold. Din contra te ajuta sa ai o relatie mai buna cu tine si cu cei de langa tine. Iti aduce Dragoste in Plus.

Daca vrei sa inveti cum sa ai o relatie in aceste momente sau cum sa iti reconectezi relatia, sa obtii raspunsuri la intrebarile tale in dragoste, astfel incat sa te implinesti in dragoste, Webinarul meu Gratuit Find Love, te poate ajuta.

Este special creat sa sprijine Comunitatea Find Love, sa vina in intampinarea nevoilor de conexiune si relationare in aceste momente ale Comunitatii Find Love.

Webinarul are loc in fiecare vineri ora 19:00 pe Zoom.

Participa accesand link-ul de mai jos :

https://zoom.us/j/6321435840

Ai grija de tine si de cei dragi tie !

Cu drag,

Andrada

 

 

Îți poți găsi dragostea cu sfaturile mele in dragoste din Newsletter !

Primesti Secretul Puterii Feminine și Acces la Webinariile gratuite pentru Comunitatea Find Love ca Bonus la inscriere

Suport tehnic