Puterea personala, cheia catre dragostea si devotamentul unui barbat chiar si in momente de criza ! * Andrada Dan

05/04/2020by Andrada Dan

Cand pui  un barbat inaintea fiintei tale, indiferent de situatia in care te afli, nu functioneaza deoarece este un mod prin care il vei indeparta. Inseamna ca il faci mai important pe el decat pe tine si atunci isi va pierde interesul, pentru ca un barbat nu se indragosteste pentru cat de mult il iubesti sau il doresti.

Iata ce mesaj am primit:

Intrebarea:

Am ascultat sfaturile tale dar crede-ma ca nu stiu cu ce anume gresesc, ce nu fac bine, de  ce sfarsesc mereu plangand si fiind nesigura pe mine si pe relatia mea.

Ascultandu-ti sfaturile, pentru un timp, am devenit femeia aceea puternica, sigura pe mine si pe dorintele mele, astfel incat barbatul dupa care tanjeam, a reaparut in viata mea, cu ganduri serioase, facandu-ma ulterior sa ma simt in siguranta, iubita si apreciata, nu pana demult, mai exact acum o saptamana, timp in care am stat aproape numai la el acasa.

Acum s-a racit din nou. Sunt la mine acasa, pentru ca nu am mai putut sta la el, din motivul ca proprietarul casei in care locuieste, a spus clar ca nu mai are nimeni dreptul sa aduca vizitori, din cauza coranavirus-ului.

Locuim si muncim in Anglia.

De o saptamana sunt acasa la mine, atat el cat nici eu nu mai avem locuri de munca momentan, suntem pe „concediere temporara” pentru o perioada.

Saptamana trecuta el mi-a spus ca ar vrea sa revina in tara pentru cateva luni, ca nu mai are nici un rost sa stea aici. Nu am zis nimic, pentru ca stiam ca o spune din impuls de moment. Si intr-adevar, inca e aici, dar de vorbit nu am mai vorbit.

L-am sunat eu ieri si azi, dar mi-a parut foarte rece si recalcitrant, asa ca am incheiat discutia spunandu-i ca mai vorbim.

Ceea ce ma ingrijoreaza este ca din lipsa de ocupatie, il verific pe WhatsApp din cand in cand, iar el este activ pana la ora 00:00 sau 01:00… nu stiu cu cine vorbeste si nici daca este vreun motiv sa ma ingrijorez pentru  asta, pentru ca mie nu imi scrie…

Andrada, te rog, spune-mi ce sa fac, cum sa imi gestionez sentimentele si gandurile.

Te rog , spune-mi ce am de facut, daca trebuie sa discut cu el, si daca da, ce anume sa ii spun ca sa fie ceea ce trebuie!

PS:

Azi m-a cautat.

Daca ne vom vedea, nu stiu ce anume sa ii spun, ca sa raman in pozitia mea dreapta asa cum explici tu si sa nu il indepartez.

Da-mi unul din sfaturile tale, te rog.

Astept raspunsul tau! „

Raspunsul meu :

Draga mea,

Ce sa-i spui iti voi raspunde, dar la final deoarece solutia nu este ce sa-i spui lui, ci pozitia pe care o ai tu in fata lui, pozitia din care relationezi tu cu el.

Dezamăgirea, si speranta in iubire, iesirea dintr-o relatie care nu a functionat, cautarea unei relatii care sa te implineasca, sunt lucruri  firesti in viața oricarei femei. Toata lumea a trecut sau va trece printr-o dezamagire la un moment dat in iubire.

Diferența  consta in poziția in raport cu un barbat și ce aleg sa fac in raport cu acțiunile lui și cum merg mai departe –  adică ce poziție alegi sa ai in raport cu situația : o poziție de mică, de victima, sau o poziție de putere .

Când intrebi ce sa fac când ma cauta un barbat nehotarat, pe care il astepti sa revina, ai o poziție de victima.  Aștepti ca ceva sa te salveze, o replica de la cineva care stie replici in relatie (asa cum m-ai intrebat, ce sa-i spui), o acțiune magica care sa îl aduca inapoi.

Barbatul potrivit nu pleacă niciodată. El este stabil, predictibil și faptele lui iti aduc siguranta si stabilitate.

Faptele barbatului pe care ti-l doresti arata ca este un barbat incapabil de stabilitate și angajament și acum ti s-a activat anxietatea de separare si il vezi ca fiind barbatul bun, stabil asa cum mi l-ai descris.

Faptul ca acum este pandemie nu are legatura cu comportamentul lui sau ca nu il lasa proprietarul sa primeasca vizite sau ca vrea sa se intoarca acasa si de aceea s-a indepartat. Toate acestea sunt scuze, pe care tu i le cauti. Cand un barbat te vrea, te  vrea si vine dupa tine pana la capatul lumii.

Il vezi distorsionat si ti-l doresti chiar daca nu este capabil de o relatie stabila, desi tu tanjesti dupa o relatie implinita, stabilitate si angajament. Esti in plin tipar de abandon si relationezi din codependenta, nu din autonomie si putere personala.

Explic in programul meu de relatii Barbati Toxici tiparele disfunctionale de relationare, de codependenta si de abandon astfel incat sa poti identifica un barbat toxic de la inceput, sa devii constienta de propriile tale tipare de relationare care nu functioneaza pentru tine  și cum le poti vindeca astfel incat sa nu mai intri in relatii toxice cu barbati instabili, ci sa atragi si sa alegi un barbat bun in energie masculina sanatoasa, capabil de stabilitate si angajament alaturi de care sa ai o relatie implinita.

Tu ai de lucrat la poziția din care relationezi. Cheia pentru a atrage un barbat este puterea pesonala nu ce sa-i spui neaparat. Conteaza desigur si ce spun, dar important este si pozitia din care o fac. De fapt cand am pozitia de putere personala, atunci spun si lucrurile potrivite care functioneaza pentru mine.

Puterea personala a unei femei atrage un barbat !

Poziția de putere este una cu energia mare. Poziția de victima este una cu energia  mică. Poziția de victima este tiparul tău, de codependenta, am nevoie de salvare.

Nimeni nu te salvează. Doar tu o faci!

Important este sa te eliberezi tu de tine, de poziția de victima care i-a dat lui puterea ta. Tu te vezi doar dacă el revine.

Puterea ta înseamnă conștiința valorii tale ca fiinta și ca femeie, ca meriți iubire, ca ești valoroasa și sa alegi in consecință. Puterea ta înseamnă limitele tale, ce vrei și ce nu vrei.

Poziția de putere “ sa raman dreapta” cum mi-ai scris înseamnă:

-Da mi-e greu acum, ma gândesc la el, dar nu vreau un barbat nehotarat care ma face sa sufar

-Sunt valoroasa, merit iubire si vreau un barbat hotărât, stabil și predictibil.

Explic in detaliu in cartea mea Find Love, cum sa ai o relatie fericita, cum sa iti cresti stima de sine, sa te simti valoroasa, ca meriti astfel incat sa nu te mai regasesti in situatii cu barbati nehotarati, care nu te apreciaza, ci sa ai respectul si devotamentul unui barbat.

Aici ai de lucrat la stima de sine, la poziția de putere. Este un nou mod de a fi pe care sa îl îmbrățișezi, sa te eliberezi de poziția de victima.

Nu esti o victima. Este doar o perceptie, un tipar care te blocheaza sa ai dragoste. Din contra ești o femeie  puternica și curajoasa  care se descurca de minune mai ales acum in aceste condiții cu toată pandemia, somajul si departe de casa.

Increderea in sine a unei femei consta in atitudinea ei fata de ea insasi: ce consideri ca meriti,  focusul si atentia la tine nu la el, intelegand ca nu un barbat te defineste, ca meriti dragoste si respect pentru ca esti o fiinta valoaroasa si femeie in primul rand. Un barbat te va trata exact cum te tratezi si tu.

Iar acum la final iti voi raspunde la întrebarea ta, “ce anume o sa -i spun , ca sa rămân in poziția mea dreapta sa nu îl indepartez “ cu doua variante de răspuns :

1. Poziția de victima

Ce bucuroasa sunt ca ne-am întâlnit, ce dor mi-a fost de tine, sa știi ca mi-ai lipsit, mi-am făcut griji și gânduri ca nu ma suni și m-am gândit la tine. “

Nu va funcționa,  pe termen lung, pentru ca va simți ca el este centrul universului tău, ca nu ai iubire de sine, ca el este trofeul. Nu va simti ca esti ultima femeie din viata lui. Nu va ramane langa tine, va pleca iar.

Va functiona doar acum pe termen scurt, te vei simti bine o perioada ca apoi sa revii in acelasi punct.

Va simti enegia ta mică, de victima, ca îl vânezi, ca vrei ceva de la el, ca ești in energie masculină ceea ce îl va îndepărta.

2. Poziția de putere :

Mi-ar plăcea sa ne vedem, știi ca țin la tine dar eu imi doresc un barbat hotărat, stabil care sa fie lângă mine mai ales in astfel de momente dificile. Nu ne mai putem vedea, deoarece tipul acesta de relatie nu este ceea ce imi doresc.

De ce funcționează:

Va simti energia ta mare, ca tu ești centrul universului tău, va simti puterea ta, iubirea ta fata de tine, limitele tale, și enegia ta rămasă la tine. Va simti puterea feminina: puterea interioara și deschidere la exterior . Va simti ca te valorizezi, ca nu iti trădezi fiinta, ca ai limite, respect si iubire de sine.

Putere personala inseamna ALEGERE. Tu alegi ce raspuns ii vei da, in functie de cat de mult te pretuiesti si te iubesti.

Cand te valorizezi, vei relationa din energia mare a puterii personale, energie care atrage magnetic un barbat. Explic in programul de relatii Find Love, cum sa iti accesezi puterea personala si energia feminina, ceea ce inspira devotamentul unui barbat pentru totdeauna.

Dacă este un barbat bun in energie masculina, capabil de angajament intr-o relatie, de stabilitate va fi inspirat de puterea si energia ta feminina sa ramana pentru totdeauna. Daca nu poate, atunci mergi mai departe  catre iubire, catre o relatie implinita si nu-ti pierde  energia ta valoroasa pe ceva ce nu exista.

Ai grija de tine!

Andrada

Îți poți găsi dragostea cu sfaturile mele in dragoste din Newsletter !

Primesti Secretul Puterii Feminine și Acces la Webinariile gratuite pentru Comunitatea Find Love ca Bonus la inscriere

https://andradadan.com/wp-content/uploads/2015/10/andradadan-logo-tag-w-300x113.png

Ma gasiti si pe: