Cum sa iti cresti puterea si sa te simti increzatoare cand un barbat se indeparteaza ! * Andrada Dan

17/04/2020by Andrada Dan

Cand pui  un barbat inaintea fiintei tale, indiferent de situatia in care te afli, nu functioneaza deoarece este un mod prin care il vei indeparta. Inseamna ca il faci mai important pe el decat pe tine si atunci isi va pierde interesul, pentru ca un barbat nu se indragosteste pentru cat de mult il iubesti sau il doresti.

Cheia pentru a atrage un barbat este puterea pesonala.

Puterea personala a unei femei atrage un barbat, siguranta ei interioara, vibratia pe care o emana ea in exterior, ca este valoroasa si ca merita dragoste si devotament. Un barbat simte ce simte o femeie si va fi inspirat de energia ei.

Putere personala, inseamna ce vrei, si ce nu vrei. Inseamna ce pozitie ai in fata unui barbat: de neputinta, mica, de victima sau de femeie care stie cine este si ce merita cu energia mare.

Iata cum iti poti creste puterea chia si intr-o situatie dificila:

 

Important este sa te eliberezi tu de tine, de poziția de victima care i-a dat lui puterea ta.

Increderea in sine a unei femei consta in atitudinea ei fata de ea insasi: ce consideri ca meriti,  focusul si atentia la tine nu la el, intelegand ca nu un barbat te defineste, ca meriti dragoste si respect pt ca esti o fiinta valoaroasa si femeie in primul rand. Un barbat te va trata exac cum te tratezi si tu.

Cand actionezi din putere personala inseamnă ca ai conștiința valorii tale ca fiinta și ca femeie, ca meriți iubire, ca ești valoroasa și  alegi in consecință.

Putere inseamna ALEGERI! Cand ai putere te alegi pe tine, nu barbatul.

Explic in detaliu in cartea mea Find Love, cum sa ai o relatie fericita, cum sa iti cresti stima de sine, sa te simti valoroasa, ca meriti astfel incat sa nu te mai regasesti in situatii cu barbati nehotarati, care nu te apreciaza, ci sa ai respectul si devotamentul unui barbat.

Click pentru detalii Aici.

Cu drag,

Andrada

Îți poți găsi dragostea cu sfaturile mele in dragoste din Newsletter !

Primesti Secretul Puterii Feminine și Acces la Webinariile gratuite pentru Comunitatea Find Love ca Bonus la inscriere

https://andradadan.com/wp-content/uploads/2015/10/andradadan-logo-tag-w-300x113.png

Ma gasiti si pe: