Video-Ce sa faci sa il aduci inapoi dupa ce te-a parasit (daca il mai vrei) ! * Andrada Dan

10/12/2021by Andrada Dan

Oricat de umilitor suna sa il vrei inapoi dupa ce te-a parasit, nu este nimic in neregula ca simti ca il vrei inapoi. Probabil ca dupa ce suferi ca a plecat, toata lumea in jur iti spune uita-l, ca nu merita dupa ce ti-a facut, si te simti si mai prost ca tu esti atat de slaba si il mai si vrei inapoi dupa ce ti-a facut.

Esti confuza si nu stii ce sa faci. Pe de o parte te doare despartirea, simti ca te prabusesti de la durere si pe de alta parte esti furioasa pentru ce ti-a facut. Te simti in acelasi timp ranita, tradata dar il si vrei inapoi. Vreau sa stii ca este normal. Nu doar tu treci prin asta.

Nu exista femeie de pe suprafata pamantului sa nu se simta asa, cand partenerul ei o paraseste. Oricine trece prin experienta aceasta , cand te paraseste si te framanti cum sa il aduci inapoi. Este normal sa te simti asa.  Face parte din experienta umana si sa te desparti, si sa  te smti asa intr-o despartire si sa vrei sa il aduci inapoi.

Insa daca il vrei inapoi, si mai exista sanse pentru ca nu s-a consumat relatia inca, ca mai e ceva, ca inca nu te poti desprinde de el si mai ai nevoie sa consumi experienta cu el, ca mai este sa fie, sau ca pur si simplu il vrei inapoi, important este sa faci ce trebuie ca sa il aduci inapoi.

Vizioneaza in acest video ce este de facut ca sa il aduci inapoi:

Poti invata ce sa faci si ce sa nu mai faci, astfel incat sa iti reconectezi relatia, prin conexiune emotionala, sa incepi sa te simti increzatoare astfel incat partenerul tau sa te vada diferit si sa tanjeasca el dupa tine.

Dacă știi sa faci ce trebuie.. In orice e o cheie care face sa functioneze ceea ce iti doretsti.

Programul meu de relatii Reconnect Love, te poate ajuta sa inveti care este calea prin care iti poti trasnforma relatia, intr-un parteneriat bazat pe iubire si siguranta.

Programul cuprinde 5 pași prin care vei afla o cale prin care indiferent cat de dificila pare situatia acum, il poti aduce aproape de tine si transforma situatia in care te afli.

In programul Reconnect Love, vei afla:

 

  • cale care functioneaza pentru a crea pasiune, caldura, dorinta si siguranta care te va conduce catre a avea o relatie fericita, bazata pe iubire, grija si conexiune 

 

  • Un plan cu pasi concreti si instrumente de aplicat imediat in viata de zi cu zi, care functioneaza, prin care te vei simti increzatoare, ceea ce te va ajuta sa intorci situatia in favoarea ta, el sa te perceapa diferit astfel incat sa tanjeasca dupa tine si sa mentii relatia dorita

 

  • De ce s-a deconectat relatia ta, care sunt blocajele din relatie care te impiedica sa ai o relatie plina de iubire, pasiune si siguranta si ce sa faci diferit pentru rezultate diferite

 

  • Un limbaj al dragostei bazat pe abilitati noi de relationare in dragoste, cu barbatul tau si cu tine insati, care te vor conduce catre un nou mod de a fi, care il va inspira sa devina partenerul perfect pentru tine si sa ai o relatie bazata pe devotament, respect, caldura si siguranta

Click pentru detalii Aici.

Cu drag,

Andrada

Îți poți găsi dragostea cu sfaturile mele in dragoste din Newsletter !

Primesti Secretul Puterii Feminine și Acces la Webinariile gratuite pentru Comunitatea Find Love ca Bonus la inscriere

https://andradadan.com/wp-content/uploads/2015/10/andradadan-logo-tag-w-300x113.png

Ma gasiti si pe: