Video-Ce sa faci ca sa te iubeasca un barbat intr-o relatie ! * Andrada Dan

18/12/2021by Andrada Dan

 

Cand esti intr-o relatie in care nu te simti iubita deoarece el este distant, rece, critic, rece, sau s-a  schimbat si nu mai e cum era, stiu cat de greu iti este.

Este dificil si firustrant sa fii intr-o relatie alaturi de un barbat care nu iti ofera ce ai nevoie. Daca te afli intr-o astfel de situatie, fie vrei sa il convingi, sa ii arati ce greseste, ii explici, sau te prefaci ca totul e ok si te inchiz in tine sau ii spui ce te deranjeaza, te vaiti si ii arati cati suferi.

Cand ne dorim ceva de la un barbat, vrem sa il convingem sa obtinem ce ne dorim, aratandu-i ca greseste si cum ne-ar placea sa ne faca fericite, ceea ce nu functioneaza, deoarece se creaza distantare, nu apropiere.

El se va simti presat, controlat si va intra in defensiva, se va opune sa faca ce ne dorim. Sa ii arati unui barbat ca greseste nu te va conduce nicaieri.  Un barbat face natural ce isi doreste, pentru ca simte sa o faca, nu pentru ca i se cere, sugereaza sau pentru ca este  convins sa o faca.

Exista insa un mod de a te comporta si a vorbi cu un barbat, care functioneaza, ca sa iti ofere ce ai nevoie.

Urmareste in acest video ce sa faci ca un barbat sa isi doreasca natural sa iti implineasca nevoile:

Acest mod de a fi si de a comunica, din energie feminina, de exprimare a emotiilor, de sprijin, suport al relatiei si parteneriatului inspira barbatul sa actioneze astfel incat sa te implineasca asa cum iti doresti si meriti desigur, pentru ca nimeni  nici chiar tu, nu vei voi sa dai ceva ce nu vrei !

In programul meu Speak Love Relatii, te voi invata cum sa iti exprimi nevoile, cum sa iti gestionezi emotiile astfel incat el sa nu simta ca il faci responsabil pe el de ce se intampla.

Vei invata cum sa spui ce simti, ce nevoi ai simplu din energie feminina fara sa il acuzi, fara sa il judeci astfel incat sa te poti conecta cu el si sa creezi apropiere, el dorindu-si natural sa faca ce ai nevoie.

Vei nvata cum sa comunici cu el. Vei invata cum sa schimbi situatia, energia din care relationezi cu el, din energie feminina.

Este un Ghid de Comportament si Comunicare  in care vei învața ce are nevoie sa simta si sa audă cuvant cu cuvant un barbat intr-o relatie astfel încât sa sa poți rezolva problemele care pot apare intr-o relatie și sa te conectezi profund cu partenerul tău.

Programul cuprinde  scenarii si script-uri conversationale in care vei afla cum sa te porti si ce sa spui exact unui barbat in orice situatie astfel încât sa ti-l apropii, si sa isi doreasca natural sa iti ofere.

Clck pentru detalii Aici.

Cu drag,

Andrada

 

 

Îți poți găsi dragostea cu sfaturile mele in dragoste din Newsletter !

Primesti Secretul Puterii Feminine și Acces la Webinariile gratuite pentru Comunitatea Find Love ca Bonus la inscriere

https://andradadan.com/wp-content/uploads/2015/10/andradadan-logo-tag-w-300x113.png

Ma gasiti si pe: