Video-Cum sa fii iubita in 2022 ! * Andrada Dan

31/12/2021by Andrada Dan

La inceput de an toata lumea isi face obiective. O lista de obiective cu ce sa implinesc in Noul An: obiective financiare, de casa, excursii,, hoby-uri, schimbare de job, calatorii etc .

De ce facem asta ? Am fot invatati sa avem obiective, sa planificam, sa controlam pentru a putea obtine ceea ce ne dorim.

Insa cand vine vorba de dragoste lucrurile nu functioneaza sa iti stabilesti obiective, mai ales cand iti spui vreau  sa ma iubeasca o anume persoana sau sa ma iubeasca mai mult, sa vrea copil cu mine, sa vrea sa ma ia de sotie sau sa renunte la amanta, sa imi dea mai multa atentie etc

Este imposibil. Deoarece in dragoste este implicata o alta persoana in afara ta si nu poti dori ceva de la cineva.

Poate ti-ai facut aceste obiective finaciare, de job, casa, vacante etc in toti anii anteriori, te-ai straduit sa faci lucrurile sa se intample asa cum ti-ai planificat si pe unele ai reusit sa le implinesti, dar  culmea in iubire nu a functionat, din contra ai suferit si mai mult si esti tot mai dezamagita ca planurile tale in dragoste nu se finalizeaza asa cum ti-ai propus si nu intelegi de ce.

Pobabil te intrebi, daca obiectivele in dragoste nu functioneaza atunci ce sa faci sa poti sa te implinesti in dragoste ? Daca faci ce functioneaza, si ai gasit calea care functioneaza, ca in orice exista o cale, ei bine rezultatul iti arata ca ai facut ce trebuie, asta daca faci ce functioneaza !

Iata ce functioneaza in dragoste, care este adevarata cale sa te implinesti si in iubire :


Pentru o transformare profunda, programele mele Find Love, te pot ajuta, fie ca esti singura si vrei sa iti gasesti pe cineva, fie ca esti intr-o relatie care s-a deconectat si vrei sa o reconectezi, sau vrei sa inveti cum sa comunici sau orice ai nevoie in iubire, relatii, indiferent de etapa vietii sau situatia in care te afli.

iti poti gasi dragostea cu aceste cursuri.

Cursurile Find Love sunt special create sa acopere o multitudine de subiecte pentru femei aflate in diverse situatii in Dating si Relatii.

Indiferent cât de dificila pare situația te pot ajuta.

Te voi învața cum sa te implinesti in iubire, aratandu-ti cale care functioneaza  in dragoste.

Fie ca vrei sa atragi un partener ideal sau sa il aduci înapoi sau sa-l faci sa vrea mai mult sau sa iti reconectezi relația, cursurile Find Love, te vor ajuta intr-un mod plăcut si usor sa reusesti.

Click pentru detalii Aici.

Va doresc un An Nou cu iubire, lumina, magie si mai ales intelepciune !

Cu drag,

Andrada

 

Îți poți găsi dragostea cu sfaturile mele in dragoste din Newsletter !

Primesti Secretul Puterii Feminine și Acces la Webinariile gratuite pentru Comunitatea Find Love ca Bonus la inscriere

https://andradadan.com/wp-content/uploads/2015/10/andradadan-logo-tag-w-300x113.png

Ma gasiti si pe: