Video-3 Greseli pe care sa nu le faci, cand barbatul tau te inseala! * Andrada Dan

09/01/2023by Andrada Dan

Ai aflat ca barbatul tau te inseala si ai inima bucati? Esti plina de furie si resentimente? Vrei sa il faci sa se opreasca si sa il faci sa inteleaga cat de mult te raneste?

Sunt aici sa te ajut cum sa gestionezi aceasta situatie in favoarea ta si sa nu faci acele greseli care nu vor ajuta in aceasta situatie.

Are o alta relatie in paralel dar totusi vine si acasa si tolerezi situatia ca nu ai ce face si este posibil sa faci 3 greseli majore, care vor inrautati si mai tare situatia.

Important este sa nu faci aceste greseli si sa ai o alta abordare fata de dragoste prin puterea ta. Raspunsul tau puternic la el, poate schimba total situatia.

Urmareste in acest video care sunt acele greseli de evitat si ce functioneaza:

Nu poti face un barbat o perosana mai buna, plangand, fiind victima sau dandu-ui ultimatum. Stiu ca vei spune, usor de zis dar greu de facut.

De aceea Progamul meu de Relatii Reconect Love, te poate ajuta cu sfaturi pe larg, cum sa te poti gestiona emotional, cum sa iti iei puterea inapoi si cum sa aplici acest al 3 lea mod de a fi, care te va ajuta sa intorci situatia la 180 de grd in favoarea ta.

Vei invata cum sa devii irezsitibila si magnetica prin acest al 3 lea mod de a fi, cum sa reaprinzi scanteia in relatie si cum sa comunci in aceasta situatie de criza care acum pare fara iesire, dar nu este.

Da-mi de veste cum aplici acest al 3 lea mod de a fi, pentru ca functioneaza. Nu esti singura, sunt aici pentru tine.

Click pentru detalii program Reconnect Love, Aici.

Cu drag,

Andrada

 

 

Îți poți găsi dragostea cu sfaturile mele in dragoste din Newsletter !

Primesti Secretul Puterii Feminine și Acces la Webinariile gratuite pentru Comunitatea Find Love ca Bonus la inscriere